Amalan Undang-undang LLM (Penyelesaian Konflik) Reg. No. 252958

Ijazah sarjana ini direka untuk pengacara dan pengurus moden dan meneroka aspek undang-undang dan komersil resolusi konflik (No. 252958) . Program ini dirancang dengan kerjasama firma undang-undang utama dan pemimpin industri. Universiti Undang-undang adalah pemimpin antarabangsa dalam pendidikan undang-undang dengan sejarah 140 tahun.

Kursus-kursus ini didaftarkan di Pejabat Pendaftaran Bukan Antarabangsa Hong Kong (NCR). Adalah menjadi budi bicara bagi majikan individu untuk mengenali apa-apa kelayakan yang mana kursus-kursus ini boleh diterajui.

Keperluan Kursus

  • Keperluan kemasukan UK: Pelajar hendaklah memiliki ijazah sarjana muda UK dalam mana-mana mata pelajaran pada 2: 2 atau ke atas atau kelayakan yang setaraf.
  • Walaupun kami menerima permohonan daripada graduan undang-undang bahasa Inggeris, anda mungkin akan mengulangi banyak tema dari ijazah sarjana anda. Kami mengesyorkan agar anda mempertimbangkan versi dalam talian kursus ini di tempat pertama yang telah direka untuk mereka yang mempunyai kelayakan dalam undang-undang. Graduan dari program LLB University of Law tidak layak untuk kursus ini.
  • Keperluan kemasukan antarabangsa: Tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.5 atau ke atas, dengan minima 6.0 dalam setiap komponen.
Program diajar dalam:
  • English

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh U Law Hong Kong »

Tarikh Akhir Kemaskini Mei 25, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Jan 2020
Julai 2020
Duration
18 - 60 
Sambilan
Price
89,250 HKD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jan 2020
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Julai 2020
Tarikh tutup permohonan

Jan 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Julai 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date