Antarabangsa LL.M. undang-undang

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

University Stetson

Stetson University, Kolej Undang-undang berada di kedudukan # 1 dalam advokasi percubaan dan # 3 dalam penulisan undang-undang oleh US News berprestij dan World Report pada 2016. sokongan yang berkesan dan kemahiran penulisan undang-undang adalah dua kemahiran yang paling penting seorang peguam berjaya, dan komitmen Stetson untuk pengajaran advokasi dan penulisan undang-undang tidak dapat ditandingi. Stetson bangga untuk menjadi pemimpin dalam bidang ini.

Terletak di kampus yang selamat dan mesra di Gulfport, Florida, LL.M. Stetson itu indah Hukum Antarabangsa adalah intensif kursus setahun yang menampung keperluan pengkhususan kedua-dua mengalami mengamalkan peguam dan graduan sekolah undang-undang baru-baru ini dari Amerika Syarikat dan di luar negara. Kurikulum ini menyediakan graduan untuk memasuki pasaran global bersedia sepenuhnya untuk jawatan dalam perniagaan, kerajaan, pengajaran dan amalan undang-undang antarabangsa atau profesion yang berkaitan. Kursus menekankan profesionalisme, kepimpinan dan kemahiran perniagaan di samping latihan dalam undang-undang. Pemohon boleh sama ada memilih untuk LL.M. umum dalam Undang-undang Antarabangsa (bagi mereka yang berminat dalam undang-undang awam swasta atau antarabangsa antarabangsa) atau LL.M. dengan penekanan dalam undang-undang alam sekitar antarabangsa atau undang-undang perniagaan antarabangsa.

"Apa yang membuatkan pengalaman Stetson 'yang benar-benar istimewa adalah sistem mereka kejurulatihan praktikal ... dan menumpukan kepada memberi anda satu pengalaman kehidupan sebenar ... Profesionalisme dan ketekunan yang saya peroleh di Stetson akan sentiasa menjadi amalan kedua saya. "

Michal Homza, LL.M. '12 Pemilik Regenezis, SLO Republik Slovak

LL.M. Stetson ini dalam Antarabangsa program Law ciri-ciri:

 • Berpandukan kajian melalui mentor dengan fakulti undang-undang antarabangsa yang terkemuka
 • Dua minggu pengenalan kepada undang-undang AS untuk peguam asing
 • Dua semester, program 24-kredit di kampus selamat dan mesra Stetson di Tampa Bay, Florida
 • Biasiswa disediakan untuk pelajar-pelajar cemerlang yang berminat dalam undang-undang antarabangsa

Kurikulum dan Program Tempoh

Pelajar sepenuh masa melengkapkan keperluan untuk LL.M. yang ijazah dalam satu tahun akademik (musim gugur dan musim bunga). Calon-calon bagi LL.M. yang ijazah berjaya mesti lengkap 24 jam kredit akademik dan pada kebiasaannya mengambil tidak lebih daripada empat kelas setiap semester. Kebanyakan kelas tiga kredit. Semua pelajar yang mengikuti program penekanan perlu hadir secara sepenuh masa. pelajar separuh masa boleh mendaftar dalam sekurang-kurangnya satu kursus setiap semester dan sebanyak tiga kursus setiap semester. pelajar separuh masa dibenarkan tempoh tiga tahun yang penuh untuk melengkapkan semua keperluan ijazah.

Kursus yang ditawarkan dalam Mengikuti Kawasan

Kursus boleh didapati dalam pelbagai mata pelajaran termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

 • Advokasi dan Kemahiran
 • Perniagaan dan Undang-Undang Korporat
 • Undang-undang sivil
 • undang-undang Jenayah
 • Undang-undang Elder
 • Undang-undang Alam Sekitar
 • Undang-undang keluarga
 • Undang-undang Kesihatan
 • Undang-undang Pengajian Tinggi
 • Undang-undang Harta Intelek
 • Undang-undang Antarabangsa dan Perbandingan
 • Perundangan dan Sejarah Undang-undang
 • Hukum pekerjaan
 • Undang-undang Harta dan Probet
 • Undang-undang Kepentingan Awam
 • undang-undang awam
 • Undang-undang Cukai

Program penekanan

Pemohon daripada LL.M. Undang-undang Antarabangsa Program juga boleh memutuskan untuk memohon kepada salah satu program penekanan kami dalam Undang-undang Perniagaan Antarabangsa atau Undang-undang Alam Sekitar Antarabangsa. Program-program eksklusif memberi pelajar peluang untuk:

 • kursus mengajar pasukan
 • Mengambil bahagian dalam pasukan pertandingan
 • Penyelidikan dan menulis dalam bidang yang diminati
 • Melibatkan diri dalam kumpulan perbincangan kecil
 • Satu lawan satu menasihati / mentor oleh ahli fakulti

Biasiswa

Biasiswa disediakan untuk pelajar-pelajar cemerlang yang berminat dalam undang-undang antarabangsa. Biasiswa Permohonan PDF perlu dikemukakan kepada perhatian para Pengarah Program Antarabangsa, University College Stetson Undang-Undang, 1401 61st Street South, Gulfport, Florida 33707 atau melalui e-mel di international@law.stetson.edu.

Tarikh Akhir Permohonan

Satu kelas diterima masuk setiap bulan Ogos, dengan tarikh akhir permohonan digemari kerana pada 1 Julai setiap tahun. Permohonan yang lewat boleh diterima, masa dan ruang mengizinkan. Jawatankuasa Fakulti pada Kemasukan akan mempertimbangkan permohonan secara bergantian.

Pelajar Antarabangsa: MEMOHON AWAL. Ia boleh mengambil masa sehingga tiga bulan (atau lebih) masa pemprosesan untuk pelajar untuk menerima visa pelajar mereka (F-1 visa). Kami akan mengesyorkan pelajar memerlukan visa pelajar memohon sebelum 1 April.

Nota: Yuran permohonan untuk 2016-2017 kemasukan telah diketepikan.

Tentang Undang-undang Stetson

Ditubuhkan pada tahun 1900 sebagai sekolah undang-undang pertama Florida, Stetson University College of Law adalah pemimpin dalam pendidikan undang-undang antarabangsa. Stetson diiktiraf sepenuhnya oleh American Bar Association dan merupakan ahli Persatuan Amerika Sekolah Undang-undang. Stetson menawarkan suasana yang mesra untuk peguam di seluruh dunia, dengan profesor terkenal yang berkongsi pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam pasaran global.

Mengenai Tampa Bay, Florida

kampus utama Stetson Undang-undang ini adalah terletak di dalam masyarakat berhadapan pantai di kediaman Gulfport, tempat yang tenang untuk hidup dan kerja yang berdampingan dengan bandar St. Petersburg. St. Petersburg adalah sebahagian daripada kawasan Tampa Bay. Tampa Bay mempunyai banyak pilihan untuk rekreasi, hiburan dan sukan. Selain tarikan popular seperti Taman Busch dan Zoo Lowry Park, pelajar boleh mencari laluan semulajadi, laluan basikal, tenis dan golf kelab, jeti memancing, dan lencongan lain daripada tekanan akademik.

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

Stetson University College of Law is an active part of the Tampa Bay metro area, with its main law campus in Gulfport/St. Petersburg and a satellite center in Tampa.

Stetson University College of Law is an active part of the Tampa Bay metro area, with its main law campus in Gulfport/St. Petersburg and a satellite center in Tampa. Baca Ringkas