Bba-llb (hons)

ITM University, School of Law

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bba-llb (hons)

ITM University, School of Law

BBA-LLB (Kepujian)

Inovatif 5 tahun yang diintegrasikan BBALL.B. Program Kepujian (Kepujian) Sekolah Undang-undang ITM mengintegrasikan kajian undang-undang dengan pengurusan dalam mod semester untuk meningkatkan kebolehpasaran ITM Law Students dan untuk pendidikan undang-undang bebas tekanan dalam era khusus dan subjek khusus super. Program lima tahun ini memberikan para pelajar asas asas intelektual untuk kajian undang-undang, dan memberi mereka peluang untuk memfokuskan kajian mereka mengenai bidang-bidang yang tertentu melalui kelas lanjut, klinik, mahkamah dan projek penulisan.

Sekolah Undang-undang ITM telah mengadopsi "kaedah klinikal" untuk mendedahkan "pelajar kepada masalah sebenar yang dihadapi dengan orang sebenar yang berada dalam masalah sebenar". Melalui kursus klinikal, pelajar-pelajar Sekolah Undang-undang ITM didedahkan bukan sahaja kepada kemahiran memalukan tetapi juga nilai penting profesion undang-undang: peruntukan perwakilan yang kompeten; promosi keadilan, keadilan, dan moral; berterusan peningkatan profesion; dan pembangunan diri profesional.

Mendapatkan pekerjaan selepas tamat pengajian adalah cabaran sebenar, terutamanya apabila seseorang tidak mempunyai pengalaman kerja. Ironinya adalah: untuk mendapatkan pengalaman kerja seseorang mesti terlebih dahulu mendapat pekerjaan. Kami menganggap 'Internship' sebagai satu-satunya penyelesaian untuk ini. Oleh itu, latihan di Sekolah Undang-undang ITM adalah wajib dan merupakan strategi utama untuk meningkatkan 'pekerjaan' para pelajar kami.

Internship di Sekolah Undang-undang ITM adalah wajib bagi setiap pelajar BBALL.B. Program Kepujian (Kepujian). Pelajar Sekolah Undang-undang ITM akan mendapat peluang untuk bekerja di pelbagai institusi / firma undang-undang / Mahkamah / Bank / MNCs / Syarikat Insurans, dan lain-lain, dan bersekongkol dengan Peguam dan Hakim yang terkenal. Kalendar Akademik dan program magang Sekolah Undang-undang ITM direka dengan sangat tekun untuk memastikan pelajar-pelajar Sekolah Undang-undang ITM mempunyai kelebihan terhadap pelajar yang belajar di sekolah undang-undang lain.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
India - Gurugram, Haryana
Tarikh mula : Julai 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2019
India - Gurugram, Haryana
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat