Baca keterangan rasmi

BBA-LLB (Kepujian)

Inovatif 5 tahun yang diintegrasikan BBALL.B. Program Kepujian (Kepujian) Sekolah Undang-undang ITM mengintegrasikan kajian undang-undang dengan pengurusan dalam mod semester untuk meningkatkan kebolehpasaran ITM Law Students dan untuk pendidikan undang-undang bebas tekanan dalam era khusus dan subjek khusus super. Program lima tahun ini memberikan para pelajar asas asas intelektual untuk kajian undang-undang, dan memberi mereka peluang untuk memfokuskan kajian mereka mengenai bidang-bidang yang tertentu melalui kelas lanjut, klinik, mahkamah dan projek penulisan.

Sekolah Undang-undang ITM telah mengadopsi "kaedah klinikal" untuk mendedahkan "pelajar kepada masalah sebenar yang dihadapi dengan orang sebenar yang berada dalam masalah sebenar". Melalui kursus klinikal, pelajar-pelajar Sekolah Undang-undang ITM didedahkan bukan sahaja kepada kemahiran memalukan tetapi juga nilai penting profesion undang-undang: peruntukan perwakilan yang kompeten; promosi keadilan, keadilan, dan moral; berterusan peningkatan profesion; dan pembangunan diri profesional.

Mendapatkan pekerjaan selepas tamat pengajian adalah cabaran sebenar, terutamanya apabila seseorang tidak mempunyai pengalaman kerja. Ironinya adalah: untuk mendapatkan pengalaman kerja seseorang mesti terlebih dahulu mendapat pekerjaan. Kami menganggap 'Internship' sebagai satu-satunya penyelesaian untuk ini. Oleh itu, latihan di Sekolah Undang-undang ITM adalah wajib dan merupakan strategi utama untuk meningkatkan 'pekerjaan' para pelajar kami.

Internship di Sekolah Undang-undang ITM adalah wajib bagi setiap pelajar BBALL.B. Program Kepujian (Kepujian). Pelajar Sekolah Undang-undang ITM akan mendapat peluang untuk bekerja di pelbagai institusi / firma undang-undang / Mahkamah / Bank / MNCs / Syarikat Insurans, dan lain-lain, dan bersekongkol dengan Peguam dan Hakim yang terkenal. Kalendar Akademik dan program magang Sekolah Undang-undang ITM direka dengan sangat tekun untuk memastikan pelajar-pelajar Sekolah Undang-undang ITM mempunyai kelebihan terhadap pelajar yang belajar di sekolah undang-undang lain.

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh ITM University, School of Law »

This course is Campus based
Start Date
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan

Julai 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date