Betul

Umum

Penerangan Program

IJAZAH KEGANAAN: Ijazah dalam Undang-Undang

Tempoh / ECTS: 4 tahun / 240 ECTS

PLAZAS / CAMPUS: 60 / Moncada - Alfara; 25 / Elche

PLACE AT: Sepanyol

HASIL PEMBELAJARANuch derechoPertandingan umum

 • Untuk mempunyai wawasan yang bersifat integral terhadap manusia dalam dimensi yang tersendiri dan transenden. Pencapaian kecekapan ini bermaksud mempunyai sikap mencari kebenaran, dari perintah pengetahuan yang berbeza, tentang sifat manusia dan martabat peribadi yang biasa bagi semua lelaki dan wanita, dengan perhatian khusus terhadap implikasi etika dan moral, melalui penggunaan pengetahuan mengenai konsepsi orang yang berlainan sepanjang sejarah dan akibat sosial, politik dan undang-undang dari konsep-konsep ini.
 • Mempunyai kriteria yang kukuh dan mantap mengenai masyarakat dan budaya semasa. Pencapaian kecekapan ini membayangkan memperoleh kriteria yang membolehkan pemahaman dan penilaian masyarakat dan budaya semasa, dengan mengkaji akar-akar sejarahnya untuk memberi kuasa kepada graduan untuk membuat penilaian kritikal mengenai pelbagai aspek realiti sosial dan menyumbang cadangan untuk penambahbaikan , semuanya dari prisma prinsip perlembagaan dan Doktrin Sosial Gereja.
 • Dapat menyatakan diri dengan betul dalam bahasa Sepanyol. Pencapaian kecekapan ini melibatkan mengetahui sumber pidato dan ekspresi tertulis bahasa Sepanyol.
 • Dapat mengatasi kemudahan dan kecekapan dalam sekurang-kurangnya, bahasa asing. Pencapaian kecekapan ini bermaksud dapat mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk berfungsi dengan lancar dan efisien, baik secara bertulis maupun secara lisan, dalam bahasa Inggeris dan, dengan kata lain, dalam bahasa asing yang lain.
 • Dapat memahami dan mensintesis cadangan rumit, dengan rasa kritikal, dalam konteks di mana mereka dibentangkan. Pencapaian kecekapan ini membayangkan dapat menentukan, membezakan dan mengaitkan kedua-dua konsep asas dan premis di mana eksposisi mana-mana hujah dibina, serta untuk menyatakan dan mendasar kandungannya secara sintetik dan kritikal, dalam konteksnya? saintifik, politik, sosial, media atau organisasi-di mana mereka dibentangkan.
 • Dapat menggunakan pengetahuan yang diambil untuk menyelesaikan masalah. Pencapaian kecekapan ini menunjukkan kemampuan, berdasarkan pengetahuan yang diperoleh, untuk menyelesaikan masalah atau untuk membuat penghakiman mengenai mereka - bersifat teori, praktikal, moral atau teknikal; dan melakukannya dengan cara yang beralasan, berhemah dan berkesan.
 • Dapat mengumpulkan dan mentafsir data yang relevan untuk menghuraikan hujah-hujah sendiri. Pencapaian kecekapan ini membayangkan dapat menguraikan hipotesis dan merancang demonstrasi; mendapatkan, mentafsirkan dan memilih maklumat yang diperlukan untuk kajiannya; rekapitulasi hasil analisa dengan hujah-hujah yang memberi alasan untuk proses yang dilakukan dan hasilnya.
 • Dapat menghantar maklumat, idea, masalah dan penyelesaian. Pencapaian kecekapan ini bermaksud dapat merancang proses komunikasi - dengan mengambil kira persekitaran subjektif dan obyektif di mana ia dibangunkan - dan melaksanakannya secara profesional - dalam bentuk dan bentuk - dengan berkesan menggunakan sumber yang berbeza komunikatif
 • Dapat melaksanakan dan menyelesaikan projek secara autonomi, profesional dan berkelayakan. Pencapaian kecekapan ini bermaksud dapat merancang pelan kerja serta melaksanakan kemuncaknya dengan ketekunan dan kelenturan - menjangka dan mengatasi kesulitan yang timbul dalam pembangunannya dan mengintegrasikan perubahan yang diperlukan oleh evolusi - dengan cara yang profesional dan berkelayakan.
 • Dapat menyertai pasukan kerja dan memimpin mereka. Pencapaian kecekapan ini membayangkan dapat berkolaborasi dalam pasukan kerja, serta memimpin mereka, menyumbang dengan cara yang tegas dan hormat terhadap penyemperitan, perancangan dan pembangunan objektif.
 • Dapat merundingkan dan menguruskan asumsi perjanjian. Pencapaian kecekapan ini membayangkan dapat merundingkan, mengurus dan memeterai anggapan perjanjian dalam persekitaran konflik atau kepentingan yang bertentangan dari tujuan mencapai penyelesaian yang paling mudah dan mudah untuk semua; mencari pemahaman dan integrasi kedudukan dan hak yang sah dari setiap pihak yang terlibat.
kemahiran tertentu

Ketahui dasar-dasar sejarah, dogmatik dan falsafah Undang-undang. Pencapaian kompetensi ini membayangkan dapat mengenal pasti asas-asas dogmatik dan eksegetis mengenai prinsip-prinsip, norma dan institusi yuridis melalui evolusi sejarah mereka dan konsep-konsep falsafah yang memberi inspirasi kepada mereka.

PEKERJAAN

prospek kerjaya

Ia menegaskan bahawa tahap Undang-undang adalah salah satu kerjaya universiti yang mempunyai peluang yang lebih profesional. Walau bagaimanapun, watak humanistiknya yang jelas menuntut satu kerjaya tertentu semasa mengkajinya dan, tanpa keraguan, perlu memenuhi Kod Etika apabila melaksanakannya. Yang berkata, kemungkinan yang paling terkenal adalah:

 • Amalan percuma profesion
 • Peguam atau peguam
 • Pembangkang: kepada badan notari; harta dan pendaftar saudagar; majistret fiskal setiausaha kehakiman; kepada pegawai pegawai organisasi antarabangsa
 • Nasihat
 • Perundingan
 • Badan pegawai Pentadbiran Keadilan: hakim; majistret Peguam negeri; peguam di Pentadbiran Negeri; peguam dari badan perunding tinggi; juruteknik pentadbiran awam; cukai atau pemeriksa buruh
 • Syarikat persendirian
 • Bank
 • Syarikat-syarikat

Apa yang membuatkan kita berbeza?

1. Pengalaman dan trajektori.

Ia telah lebih dari 35 tahun sejak mereka memulakan kajian undang-undang di CEU . Kami menganjurkan beberapa dekad jurulatih latihan dan profesional undang-undang yang komited.

2. Disediakan untuk menjadi yang terbaik dalam pembangkang

Secara selari dengan undang-undang, para pelajar kami boleh menyertai Program Pengentasan di Pembangkang, yang dilakukan dengan kerjasama Notarial College of Valencia, Pengawasan Pengadilan Valencia dan Kantor Pendakwa Komunitas Valencian, di antara entitas lain. Melalui program ini mereka yang berminat dalam dunia pembangkang memulakan persiapan mereka dari tahun kedua.

Ia adalah program sukarela dan bebas yang menyediakan anda menghadapi pembangkang tradisional dalam bidang undang-undang. Terdapat dua jadual perjalanan yang dipilih oleh pelajar: satu berorientasikan kepada notari dan daftar, manakala yang lain memberi tumpuan kepada kehakiman dan pendakwaan. Melalui program ini para pelajar Undang-Undang CEU memuktamadkan pengajian mereka dalam keadaan terbaik untuk memulakan persiapan akhir pembangkang. Jika anda berfikir bahawa pembangkang boleh menjadi matlamat anda, inilah jalan anda.

3. Dimensi antarabangsa Undang-undang

 • Bahasa: latihan pelengkap percuma dalam bahasa Inggeris untuk meningkatkan tahap anda
 • Pengkhususan: latihan untuk pakar dalam bidang antarabangsa dengan Judul Sendiri Pakar dalam Undang-undang Antarabangsa dan Undang-undang Eropah. Ijazah ini boleh diambil secara serentak dengan ijazah dan bertujuan untuk mengukuhkan keupayaan anda untuk bekerja di bidang undang-undang antarabangsa. Isi kandungan menggabungkan pengetahuan canggih mengenai undang-undang antarabangsa dengan pembelajaran bahasa Inggeris yang sah.
 • Latihan magang di luar Sepanyol: kami menawarkan peluang untuk melakukan latihan antarabangsa di institusi Eropah, organisasi antarabangsa dan firma profesional, beberapa dari mereka konsulat kehormatan di Sepanyol, seperti Enrique Sánchez di Liverpool dan DWF LLP di Manchester (United Kingdom), Artz
4. Gelang ganda pakar dalam darjah berganda

Anda boleh belajar pada masa yang sama dua kursus universiti dengan jadual yang serasi, dengan semua bilik darjah dalam kemudahan yang sama dan, tentu saja, tanpa membayar dua kali lebih banyak. Begitu juga dua gelaran pakar Universiti dalam darjah berganda:

 • Gelaran berganda dalam Sains Politik Undang-undang
 • Ijazah Double dalam Pengurusan Perniagaan Undang-Undang
 • Ijazah Double Undang-undang Pengiklanan dan Perhubungan Awam
href = "http://www.uchceu.es/estudios/grado/derecho
Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Somos una Universidad católica, pionera en el desarrollo de proyectos educativos innovadores. Estamos orientados a ayudar a las personas que aprenden con nosotros a entender la disciplina que estudian ... Baca lebih lanjut

Somos una Universidad católica, pionera en el desarrollo de proyectos educativos innovadores. Estamos orientados a ayudar a las personas que aprenden con nosotros a entender la disciplina que estudian y a desarrollar su actividad profesional con integridad y responsabilidad. Nuestra referencia son los valores del humanismo cristiano que constituyen nuestro criterio de pensamiento y acción para la mejora de la sociedad. Baca Ringkas