Diploma dalam talian dalam program kajian paralegal

Umum

Penerangan Program

Diploma Online Pengajian Paralegal Program

Diploma dalam program Pengajian Paralegal menyediakan asas dalam bidang undang-undang yang perlu untuk mendapatkan kedudukan peringkat kemasukan sebagai pembantu undang-undang atau paralegal dalam suasana undang-undang yang berkaitan. Dalam talian kami yang kelas di kampus menyediakan persekitaran pembelajaran yang pantas dalam bidang kajian paralegal. Pelajar paralegal diberi-akaun pelajar dengan Westlaw dan menjadi cekap dalam melakukan penyelidikan dalam talian undang-undang. Mendapat ijazah paralegal anda dalam talian dan memajukan kerjaya anda. Hubungi kemasukan ALU wakil hari ini untuk mengetahui bagaimana ijazah dalam talian dalam kajian paralegal boleh menyediakan anda dengan laluan kerjaya baru yang menarik untuk masa depan anda.

Objektif Program

  1. Mereka yang berjaya kursus yang digariskan, pelajar akan dapat:
  2. Mengenal pasti sumber primer dan sekunder undang-undang.
  3. Gunakan alat penyelidikan dan teknik perlu untuk mencari undang-undang.
  4. Sediakan analisis mengenal pasti isu-isu undang-undang bertulis dalam sesuatu kes, kedaulatan undang-undang, permohonan, counterarguments dan kesimpulan.
  5. Sediakan dokumen undang-undang profesional.
  6. Menunjukkan pengetahuan teras dalam bidang undang-undang berikut: undang-undang perniagaan, undang-undang jenayah, hartanah, dan kontrak.
  7. Bersedia untuk mendaftar ke dalam Bersekutu Kajian Paralegal atau ijazah yang berkaitan.

Dijangka Pelajar Hasil Pembelajaran

  1. Membangunkan pemikiran kritikal, kemahiran analitikal dan interpersonal yang terpakai bagi masalah dunia sebenar
  2. Mencapai matlamat kerjaya dan kemajuan pesat dalam bidang paralegal dan bidang-bidang yang berkaitan
1
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Baca lebih lanjut

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Baca Ringkas