LAWSTUDIES.COM.MY

Sambilan {lawstudies-diploma:plural} dalam Jurisprudens di Amerika Liverpool United Kingdom 2020

Pelajar yang mendapat diploma bersedia untuk masuk ke dalam kerjaya profesional. Profesional semasa juga boleh memilih program diploma untuk meneruskan pengetahuan mereka dalam bidang tertentu dan membuka peluang kerjaya baru.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Liverpool terkenal dengan kelab bola sepak mereka. Ia juga telah memasuki buku Guinness World Records kerana artis asal Liverpool telah menghasilkan jumlah lebih satu perseorangan daripada yang lain. Ia juga pusat pendidikan dengan tiga universiti, satu institut dan beberapa sekolah-sekolah tinggi.

Sambilan {lawstudies-diploma:singular} dalam Jurisprudens di Amerika Liverpool di UK

3 Hasil dalam Jurisprudens, Liverpool Filter

Diploma Pascasiswazah dalam Amalan Undang-Undang (LPC)

BPP University
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat United Kingdom Manchester London Birmingham Bristol Cambridge Leeds Liverpool + 6 lagi

LPC kami memberikan anda latihan penting yang anda perlukan untuk menjadi peguam cara yang berkelayakan, memberikan anda pengetahuan, kemahiran dan pemahaman komersil untuk berkembang maju dalam pasaran hari ini. Kami akan melengkapi anda dengan lebih daripada sekadar pengetahuan undang-undang - kami memberi tumpuan kepada kemahiran undang-undang sepanjang hayat dan majikan yang dicari oleh majikan.

Kursus Amalan Undang-Undang (LPC) - waktu petang

The University of Law Postgraduate Programmes
Kampus Sambilan 22 bulan Sept. 2020 United Kingdom London Birmingham Manchester Bristol Leeds Membaca Liverpool Nottingham + 7 lagi

Jika anda mempunyai ijazah undang-undang atau GDL dan ingin melatih sebagai peguamcara, kami menawarkan tiga pilihan termasuk LPC MSc Law, Business and Management untuk membuat perniagaan anda siap.

Kursus Amalan Undang-Undang (LPC) - hari sambilan

The University of Law Postgraduate Programmes
Kampus Sambilan 22 bulan Sept. 2020 United Kingdom London Birmingham Manchester Bristol Guildford Chester Leeds Membaca Liverpool Nottingham + 9 lagi

Jika anda mempunyai ijazah undang-undang atau GDL dan ingin melatih sebagai peguamcara, kami menawarkan tiga pilihan termasuk LPC MSc Law, Business and Management untuk membuat perniagaan anda siap.