Filter
Diploma
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Sambilan {lawstudies-diploma:plural} dalam Penyelidikan Undang-Undang di UK 2020

Program diploma boleh menghasilkan ijazah sarjana atau sarjana untuk peserta. Ia juga mungkin menyediakan latihan tambahan yang diperlukan untuk pelajar untuk melanjutkan kerjaya yang sedia ada atau menukar bidang profesional.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Sambilan {lawstudies-diploma:singular} dalam Penyelidikan Undang-Undang di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Penyelidikan Undang-Undang, United Kingdom

University of Law GDL Courses

Dapatkan kes ini dengan Diploma Graduate Diploma dalam Undang-Undang (GDL) modular kami. GDL University of Law (ULaw) menyebarkan beban kerja untuk pendekatan yang lebih ... [+]

Diploma Lulusan Ijazah Dalam Talian (i-GDL) - Paruh waktu

Dapatkan kes ini dengan Diploma Graduate Diploma dalam Undang-Undang (GDL) modular kami.

GDL University of Law (ULaw) menyebarkan beban kerja untuk pendekatan yang lebih baik.

GDL modular kami membolehkan pelajar membenamkan diri sepenuhnya dalam undang-undang dalam masa yang singkat.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa GDL kami terbaik ditempatkan untuk membantu anda mempersiapkan kerjaya undang-undang masa depan anda:

Program yang lebih baikGDL kami yang lebih baik menjadikannya mudah untuk belajar banyak undang-undang dalam ruang yang sangat singkat.Pembelajaran secara immersive tanpa taksiran akhir yang berlebihanTidak seperti program GDL linear, di mana semua mata pelajaran bersatu pada masa yang sama, struktur kursus unik kami sangat hampir sama dengan tahap pertama anda dan tersebar di dua semester, bermakna anda sebenarnya boleh 'bank' beberapa peperiksaan pada semester pertama dan oleh itu menghapus mana-mana beban penilaian kursus yang berlebihan.Pengajaran oleh peguam yang berkelayakan... [-]
United Kingdom UK Online
Januari 2020
English
Sambilan
21 - 24 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu