PhD dalam Program Undang-undang

Program PhD A PhD dalam Undang-undang melibatkan penyelidikan dan pendekatan akademik untuk kajian Undang-undang. A PhD dalam Undang-undang tidak boleh dikelirukan dengan Doktor Juris , iaitu ijazah profesional menyediakan pelajar untuk mengamalkan. Pelbagai bidang penyelidikan boleh didapati untuk program PhD Undang-undang , termasuk undang-undang antarabangsa, undang-undang perbandingan, undang-undang hak asasi manusia, undang-undang maritim, undang-undang alam sekitar antarabangsa, dan banyak lagi. Melalui kerja kursus, pengajaran, dan penyelidikan, calon-calon untuk ijazah Doktor Falsafah Undang-undang akan menyiapkan disertasi yang akan dianugerahkan ijazah. Kepelbagaian PhD berbeza dalam Undang-undang boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat PhD yang paling popular dalam Undang-undang yang disenaraikan di bawah.

PhD undang-undang yang baru ditambah

Koc University - Istanbul Turkey

PhD dalam Undang-Undang Swasta

Apr. 10, 2018
PhD dalam Program Undang-Undang Swasta menawarkan rangka kerja penyelidikan berstruktur dalam kajian undang-undang kebangsaan, perbandingan dan antarabangsa dengan komitmennya untuk penyelidikan canggih.

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Doktor Perundangan dalam Undang-undang

Jun 18, 2018
Untuk melatih sumber manusia dengan tahap akademik yang tinggi, dapat menjalankan penyelidikan ilmiah yang inovatif dan inovatif, untuk menerapkan pengetahuan dan melakukan kegiatan pengajaran yang berkualitas dalam studi sarjana muda dan pascasarjana dalam Undang-Undang, untuk mempromosikan perkembangan ilmu hukum.

L’Université Catholique Du Congo

PhD dalam Undang-undang Kanon

Jun 18, 2018
Program doktoral boleh diselesaikan dengan Penggabungan Pendidikan Tinggi dalam Undang-undang Kanon.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan PhD dalam Undang-undang?