Filter
Doktor Falsafah
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

3 PhD Undang-undang dalam Undang-undang Antarabangsa 2020

Jika anda sedang mencari kerjaya undang-undang yang menarik tetapi tidak mahu terikat kepada kawasan geografi yang tertentu, menimbang mengikuti ijazah undang-undang antarabangsa. A PhD dalam undang-undang antarabangsa adalah tahap mencabar dirancang untuk pelajar yang mampu untuk melaksanakan kerja-kerja penyelidikan bebas.

Adakah undang-undang antarabangsa?

Undang-undang antarabangsa boleh ditakrifkan sebagai satu set peraturan dianggap mengikat dalam hubungan antara negara-negara yang berlainan atau negara-negara yang berbeza, walaupun undang-undang yang berbeza entiti ini. Ia terpakai terutamanya kepada perniagaan dan negara dan bukannya individu.

Apakah Manfaat Mengambil PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Memperoleh PhD dalam Undang-undang Antarabangsa memberikan anda asas yang perlu untuk kerjaya dalam perniagaan dan kerajaan kerja yang merentasi sempadan antarabangsa.Anda akan menerima asas yang kukuh dalam undang-undang yang universal untuk kebanyakan negara.

Berapa Banyak Adakah Ia Ambil Kos untuk PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Kos untuk PhD dalam Undang-undang Antarabangsa akan berbeza dari satu sekolah ke depan dan dari satu negara ke negara yang akan datang.

Apakah syarat-syarat untuk PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

A PhD dalam Undang-undang Antarabangsa memerlukan kerja ijazah dalam bidang undang-undang atau perniagaan, dan beberapa program juga akan memerlukan induk 's ijazah atau yang setaraf juga. A keupayaan penyelidikan terbukti dan ahli akademik yang kuat juga diperlukan. Program-program yang memerlukan pelajar untuk menerbitkan artikel akademik sebelum tamat pengajian.

Apakah Jenis Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Pelajar yang mempunyai Ijazah Kedoktoran dalam undang-undang antarabangsa boleh bekerja dalam kerjaya yang melibatkan perniagaan atau isu-isu hak asasi manusia antarabangsa yang merentasi sempadan. Ini kerjaya yang berintensifkan penyelidikan memerlukan mahir, individu berpendidikan. Anda boleh mencari kerja di sebuah firma undang-undang antarabangsa, dalam agensi-agensi kerajaan atau perniagaan yang menyewa di rumah-profesional undang-undang.

Mengapa mengambil PhD dalam Undang-undang Antarabangsa Online?

Salah satu pilihan untuk membuat ijazah undang-undang anda lebih mudah atau membantu dengan beberapa kos belajar untuk ijazah undang-undang perniagaan adalah untuk mengkaji talian. Belajar dalam talian tidak menghadkan anda dari segi geografi, dan banyak terdapat peluang untuk mendapatkan ijazah ini berharga dari keselesaan rumah anda sendiri.

Bagaimana untuk mendaftar dalam PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Undang-undang Antarabangsa

Universidade da Coruña

Program Doktor dalam Undang-undang Pentadbiran Ibero-Amerika adalah ijazah kepelbagaian rasmi yang bertujuan untuk melatih para dokter di Undang-undang Umum Amerika Latin ... [+]

pengenalan

Program Doktor dalam Undang-undang Pentadbiran Ibero-Amerika adalah ijazah kepelbagaian rasmi yang bertujuan untuk melatih para dokter di Undang-undang Umum Amerika Latin, dengan kompetensi untuk mengembangkan kegiatan ilmiah dan profesional yang lebih disukai yang berkaitan dengan Administrasi Publik.

Universiti yang mengambil bahagian:

Universidade da Coruña , Sepanyol (penyelaras)Universiti Montevideo, UruguayUniversiti Santo Tomás de Aquino dari Tunja, ColombiaUniversidad Hispanoamericana, NicaraguaUniversiti Monteávila, VenezuelaUniversiti Guanajuato, MexicoUniversiti Veracruzana, MexicoUniversiti Kebangsaan Timur Laut, ArgentinaUniversiti Piura, PeruUniversiti Kebangsaan Littoral, ArgentinaUniversidad Libre de Derecho University, Costa RicaMengapa belajar ijazah... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUCLID (Euclid University)

Salah satu dari program ijazah PhD di dunia undang-undang antarabangsa yang ditawarkan oleh sebuah organisasi antara kerajaan sendiri yang ditubuhkan di bawah undang-unda ... [+]

EUCLID, sebuah organisasi antara kerajaan antarabangsa dengan mandat universiti, menawarkan untuk memilih pelajar daripada orang ramai yang luar (jarak atau dalam talian) program ijazah dipanggil DILT atau EUCLID Kedoktoran dalam Undang-undang Antarabangsa dan Perjanjian Undang-undang (yang merupakan PhD penuh). Sebagai institusi bukan keuntungan awam, EUCLID mampu menawarkan harga yang berpatutan, program rendah tuisyen.

Ini LLM talian dalam undang-undang antarabangsa, mewakili 90 kredit AS di luar ini Bachelor, adalah program PhD sahaja di dunia dalam bidang ini, yang ditawarkan oleh sebuah organisasi antara kerajaan sendiri yang ditubuhkan di bawah undang-undang antarabangsa (Universiti Institut Eropah menawarkan PhD dalam Undang-undang secara umum).... [-]

Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Palacky University

Ph.D. program ialah kajian-program lepasan ijazah yang menggabungkan pembentukan undang-undang dan penyelidikan lanjutan dalam undang-undang Eropah dan Antarabangsa. Yura ... [+]

Ciri-ciri Utama program 3 tahun (6 semester) sepenuh masa atau sehingga 5 tahun sambilan (jarak belajar) program ijazah mencabar dalam undang-undang Eropah dan Antarabangsa hubungan yang rapat dengan profesor persekitaran merangsang biasiswa dan pemberian peluang kepada pelajar-pelajar cemerlang Program Gambaran Keseluruhan

Ph.D. program ialah kajian-program lepasan ijazah yang menggabungkan pembentukan undang-undang dan penyelidikan lanjutan dalam undang-undang Eropah dan Antarabangsa. Yuran Pengajian dan penyelidikan diselia oleh ahli akademik mengalami peringkat antarabangsa.

Pelajar akan memperoleh pemahaman yang mendalam tentang undang-undang Eropah dan antarabangsa. Mereka juga mempunyai peluang untuk memilih dari pelbagai mata pelajaran khusus mencerminkan minat penyelidikan pelajar individu. Disebabkan oleh kombinasi unik ini pelajar pembentukan undang-undang antarabangsa dan Eropah dengan baik secara teori dilengkapi untuk menjalankan kontekstual dan penyelidikan yang mendalam. Bersebelahan dengan tumpuan teori program itu menawarkan kursus kaedah penyelidikan, menjalankan penyelidikan ilmiah dan pembentangan hasil. Para pelajar juga boleh mempunyai tanggungjawab mengajar.... [-]

Republik Czech Olomouc
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu