LAWSTUDIES.COM.MY

PhD Undang-undang dalam Undang-undang Antarabangsa di Amerika Syarikat

Ijazah PhD Undang-undang boleh meliputi pelbagai mata pelajaran tertentu termasuk undang-undang antarabangsa, undang-undang perdagangan, undang-undang alam sekitar atau undang-undang hak asasi manusia. Ini ijazah lanjutan yang terbaik untuk pelajar-pelajar lebih berminat dalam penyelidikan dan akademik.

Dengan semua piawaian, triti dan perjanjian yang berkuat kuasa pada peringkat antarabangsa moden, negara-negara perlu pakar-pakar undang-undang untuk memastikan segala-galanya lurus. Ini adalah sebab bahawa banyak pelajar undang-undang mendapat LLM mereka dalam undang-undang antarabangsa.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

PhD Undang-undang dalam Undang-undang Antarabangsa di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Undang-undang Antarabangsa, Amerika Syarikat Filter

Phd dalam undang-undang antarabangsa dan undang-undang perjanjian

EUCLID (Euclid University)
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Washington Gambia Gambia Online + 3 lagi

Salah satu dari program ijazah PhD di dunia undang-undang antarabangsa yang ditawarkan oleh sebuah organisasi antara kerajaan sendiri yang ditubuhkan di bawah undang-undang antarabangsa.