LAWSTUDIES

PhD Undang-undang dalam Undang-undang Antarabangsa di Sepanyol

Pelajar yang berminat untuk belajar lebih lanjut mengenai keadilan jenayah, hak asasi manusia, perancangan bandar, perlindungan alam sekitar atau undang-undang antarabangsa perlu mendaftar untuk program PhD Undang-undang. Ini ijazah lanjutan wujud untuk mereka yang ingin mengembangkan pengetahuan undang-undang mereka.

 

Dalam usaha untuk hubungan antarabangsa antara entiti kerajaan dan bukan kerajaan yang besar untuk berjalan lancar seperti yang mungkin, pakar-pakar yang diperlukan. An LLM dalam undang-undang antarabangsa adalah cara pelajar undang-undang banyak persediaan untuk kerjaya dalam bidang ini.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

PhD Undang-undang dalam Undang-undang Antarabangsa di Sepanyol

1 Hasil dalam Undang-undang Antarabangsa, Sepanyol Filter

Program Doktor Rasmi Undang-undang Pentadbiran Ibero-Amerika

Universidade da Coruña
Doktor Falsafah 01 September 2020 Sepenuh masa Sambilan Sepanyol Campus

Program Doktor dalam Undang-undang Pentadbiran Ibero-Amerika adalah ijazah kepelbagaian rasmi yang bertujuan untuk melatih para dokter di Undang-undang Umum Amerika Latin, den ...

Baca lebih lanjut