LAWSTUDIES

3 PhD Undang-undang dalam Undang-undang Antarabangsa 2020

Jika anda sedang mencari kerjaya undang-undang yang menarik tetapi tidak mahu terikat kepada kawasan geografi yang tertentu, menimbang mengikuti ijazah undang-undang antarabangsa. A PhD dalam undang-undang antarabangsa adalah tahap mencabar dirancang untuk pelajar yang mampu untuk melaksanakan kerja-kerja penyelidikan bebas.

Adakah undang-undang antarabangsa?

Undang-undang antarabangsa boleh ditakrifkan sebagai satu set peraturan dianggap mengikat dalam hubungan antara negara-negara yang berlainan atau negara-negara yang berbeza, walaupun undang-undang yang berbeza entiti ini. Ia terpakai terutamanya kepada perniagaan dan negara dan bukannya individu.

Apakah Manfaat Mengambil PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Memperoleh PhD dalam Undang-undang Antarabangsa memberikan anda asas yang perlu untuk kerjaya dalam perniagaan dan kerajaan kerja yang merentasi sempadan antarabangsa.Anda akan menerima asas yang kukuh dalam undang-undang yang universal untuk kebanyakan negara.

Berapa Banyak Adakah Ia Ambil Kos untuk PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Kos untuk PhD dalam Undang-undang Antarabangsa akan berbeza dari satu sekolah ke depan dan dari satu negara ke negara yang akan datang.

Apakah syarat-syarat untuk PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

A PhD dalam Undang-undang Antarabangsa memerlukan kerja ijazah dalam bidang undang-undang atau perniagaan, dan beberapa program juga akan memerlukan induk 's ijazah atau yang setaraf juga. A keupayaan penyelidikan terbukti dan ahli akademik yang kuat juga diperlukan. Program-program yang memerlukan pelajar untuk menerbitkan artikel akademik sebelum tamat pengajian.

Apakah Jenis Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Pelajar yang mempunyai Ijazah Kedoktoran dalam undang-undang antarabangsa boleh bekerja dalam kerjaya yang melibatkan perniagaan atau isu-isu hak asasi manusia antarabangsa yang merentasi sempadan. Ini kerjaya yang berintensifkan penyelidikan memerlukan mahir, individu berpendidikan. Anda boleh mencari kerja di sebuah firma undang-undang antarabangsa, dalam agensi-agensi kerajaan atau perniagaan yang menyewa di rumah-profesional undang-undang.

Mengapa mengambil PhD dalam Undang-undang Antarabangsa Online?

Salah satu pilihan untuk membuat ijazah undang-undang anda lebih mudah atau membantu dengan beberapa kos belajar untuk ijazah undang-undang perniagaan adalah untuk mengkaji talian. Belajar dalam talian tidak menghadkan anda dari segi geografi, dan banyak terdapat peluang untuk mendapatkan ijazah ini berharga dari keselesaan rumah anda sendiri.

Bagaimana untuk mendaftar dalam PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

3 Hasil dalam Undang-undang Antarabangsa Filter

Ph.D. dalam undang-undang Eropah dan antarabangsa

Palacky University
Doktor Falsafah 01 September 2020 Sepenuh masa Sambilan English Campus

Ph.D. program ialah kajian-program lepasan ijazah yang menggabungkan pembentukan undang-undang dan penyelidikan lanjutan dalam undang-undang Eropah dan Antarabangsa. Yuran Pen ...

Baca lebih lanjut

Phd dalam undang-undang antarabangsa dan undang-undang perjanjian

Pôle Universitaire Euclide
Doktor Falsafah 01 September 2020 Sepenuh masa Sambilan English Online

Salah satu dari program ijazah PhD di dunia undang-undang antarabangsa yang ditawarkan oleh sebuah organisasi antara kerajaan sendiri yang ditubuhkan di bawah undang-undang an ...

Baca lebih lanjut

Program Doktor Rasmi Undang-undang Pentadbiran Ibero-Amerika

Universidade da Coruña
Doktor Falsafah 01 September 2020 Sepenuh masa Sambilan Sepanyol Campus

Program Doktor dalam Undang-undang Pentadbiran Ibero-Amerika adalah ijazah kepelbagaian rasmi yang bertujuan untuk melatih para dokter di Undang-undang Umum Amerika Latin, den ...

Baca lebih lanjut