LAWSTUDIES

PhD Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Sivil di Amerika Pisa Itali

Orang yang telah memperoleh PhD dalam Undang-undang dikagumi dalam alam akademik komitmen masing-masing kepada proses penyelidikan seperti dedikasi baik kepada Undang-undang itu sendiri. Dengan doktor falsafah dalam Undang-undang, siswazah boleh mengharapkan untuk menjadi sangat bersedia untuk pelbagai profesion undang-undang. 

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Pisa adalah sebuah bandar yang indah, aman, selamat dan bersih berhampiran sungai. Ini menjadikan ia ideal untuk tinggal dan belajar. Universiti-universiti di Pisa seperti Universiti Pisa terkenal dengan pendidikan yang berkualiti dan mempunyai yuran pengajian yang berpatutan.

Terbaik PhD Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Sivil di Amerika Pisa di Itali

1 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Sivil, Pisa Filter

Ph.D. program secara peribadi individu dan perlindungan undang-undang

Scuola Superiore Sant'Anna
Doktor Falsafah
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Program Kedoktoran dalam Orang-undang dan Perundangan Individu Perlindungan mempunyai ciri-ciri komitmen yang kuat untuk interdisciplinarity. Ph.D. calon mendaftar dalam progr ...

Baca lebih lanjut