LAWSTUDIES

PhD Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Republik Czech

Pelajar yang berminat untuk belajar lebih lanjut mengenai keadilan jenayah, hak asasi manusia, perancangan bandar, perlindungan alam sekitar atau undang-undang antarabangsa perlu mendaftar untuk program PhD Undang-undang. Ini ijazah lanjutan wujud untuk mereka yang ingin mengembangkan pengetahuan undang-undang mereka.

 

Sebagai orang di seluruh dunia menjadi semakin disambungkan antara satu sama lain, kesan undang-undang dan peraturan-peraturan yang mencapai lebih jauh berbanding sebelum ini. Oleh itu, mereka yang ingin pergi ke dalam bidang undang-undang ini sering memupuk latar belakang dalam kajian antarabangsa.

Republik Czech, merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Negara ini bersempadan dengan Jerman ke barat, Austria ke selatan, Slovakia ke timur dan Poland di utara. Modal dan bandar terbesar, dengan 1.3 juta penduduk, adalah Prague.

PhD Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Republik Czech

2 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Republik Czech Filter

Ph.D. dalam undang-undang Eropah dan antarabangsa

Palacky University
Doktor Falsafah
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;5 tahun
01 Sep 2020
English
Kampus

Ph.D. program ialah kajian-program lepasan ijazah yang menggabungkan pembentukan undang-undang dan penyelidikan lanjutan dalam undang-undang Eropah dan Antarabangsa. Yuran Pen ...

Baca lebih lanjut

PhD dalam Sains Perundangan Teoritis - Teori Hukum dan Perundangan dalam Konteks Eropah

Charles University Faculty of Law
Doktor Falsafah
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Objektif program doktoral "Teoretical Legal Sciences - Teori Undang-undang dan Hukum dalam Konteks Eropah" adalah pakar dan ahli akademik dengan pendekatan saintifik untuk men ...

Baca lebih lanjut