Juris Doctor Program

Juris Doctor Program program Juris Doctor direka bentuk untuk pelajar bersedia untuk mempunyai kerjaya sebagai peguam, peguam, kaunselor, atau mana-mana profesion undang-undang. Program Doktor Juris banyak dan boleh didapati di hampir semua negara. Anda boleh belajar Doktor Juris dalam pelbagai undang-undang sekolah dan universiti, dan anda boleh menggabungkan ia dengan ijazah lain seperti MBA atau PhD Kepelbagaian berbeza program Juris Doctor boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat yang paling popular program Juris Doctor yang disenaraikan di bawah.

Doktor Juri yang baru ditambah

California Western School of Law

Program Juris Doctor (JD)

Oktober 16, 2018
Program Juris Doktor inovatif (JD) kami menekankan latihan berasaskan kemahiran dan menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya dan memuaskan dalam profesion undang-undang.

Australian National University (ANU) - College of Law

Juris Doctor

Oktober 3, 2018
The ANU Juris Doctor (JD) adalah kelayakan undang-undang yang sangat dianggap dari salah satu sekolah undang-undang tertinggi di dunia. Melengkapkan JD, dan Latihan Perundangan Praktikal (PLT) yang diperlukan, memenuhi syarat untuk mempraktikkan undang-undang di mana-mana di Australia dan di beberapa bidang kuasa lain.

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law

Program JD

Og 21, 2018
Di Sekolah Undang-undang, kami komited untuk belajar sebagai perusahaan kolaboratif. Program kami mencabar pelajar untuk berkembang secara intelek dan profesional.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Doktor Juris?