Ijazah Sarjana Muda dalam Undang-undang

Lithuania Business University of Applied Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Ijazah Sarjana Muda dalam Undang-undang

Lithuania Business University of Applied Sciences

Sediakan pakar yang dapat memberikan bantuan undang-undang kepada orang asli dan undang-undang untuk dapat mengenal pasti masalah mereka, untuk mewakili kepentingan entiti yang sah. Boleh menggunakan kaedah profesional dengan cekap dan bertanggungjawab dan cara agensi penguatkuasaan undang-undang negeri, syarikat swasta, dan organisasi, untuk memformalkan harta, undang-undang dan ekonomi peribadi, menyediakan dokumen undang-undang dan kewangan, mengawal aktiviti entiti perniagaan, untuk melaksanakan pelbagai penyelidikan.

Mengenal pasti dan menguruskan sumber undang-undang, peraturan, mengambil semula undang-undang pengawalseliaan. Membangunkan kemahiran peribadi, berkomunikasi dan bekerjasama dalam fungsi pentadbiran dan menangani masalah undang-undang yang lain.

Pengkhususan yang mungkin:

  • Peraturan undang-undang perniagaan Perusahaan
  • Pihak berkuasa penguatkuasaan undang-undang

Kandungan program

Undang-undang Rom, Teori Negara dan Undang-undang, Institusi Penguatkuasaan Undang-undang, Undang-undang Sivil, Undang-Undang Hukum Sivil, Undang-undang Pentadbiran dan Pentadbiran, Undang-Undang Jenayah. Undang-undang Pidana, Hukum Buruh, Undang-undang Perlembagaan Republik Lithuania, UU Kesatuan Eropah, Undang-undang Internasional, Keselamatan dan Kesehatan Pekerjaan, Hukum Lingkungan, Hukum Bisnis, Hukum Notaris, Undang-undang Bar, , Undang-undang kewajiban, Undang-Undang Pelaburan, Undang-undang Kebangkrutan.

Syarat Kemasukan

Pemohon yang telah lulus peperiksaan akhir dan memperoleh sijil kematangan boleh memohon untuk tempat yang tidak dibiayai negeri (VNF). Kemasukan ke kajian yang tidak dibiayai negeri berlaku secara langsung di University of Applied Sciences.

Mereka yang ingin belajar di Lithuania Business University of Applied Sciences mengikut negeri yang tidak dibiayai dan mendapatkan biasiswa (VNF / st) , mesti mengambil bahagian dalam kemasukan am dari 1 Jun hingga 21 Julai semasa kemasukan umum ke semua institusi Lithuania pendidikan tinggi di www.lamabpo.lt Pemohon berhubung dengan laman web LAMA BPO dan menyatakan: Universiti Perniagaan Sains Gunaan Lithuania; program pengajian; VNF / biasiswa belajar *

* Beasiswa kajian diberikan kepada pelajar di semua peringkat, yang memohon untuk tempat belajar bukan negeri dengan nilai tertinggi. Biasiswa belajar diberikan untuk keseluruhan tempoh pengajian. Pada akhir setiap tahun akademik, seorang pelajar boleh memilih untuk belajar program pengajian yang sama di institusi pendidikan tinggi yang berbeza tanpa kehilangan biasiswa.

Subjek skor persaingan dan pekali berwajaran untuk memohon tempat tidak dibiayai negeri dengan beasiswa kajian (VNF / st) dan memperoleh sijil kematangan pada tahun 2017:

  1. Sejarah 0.4 (negeri meninggalkan peperiksaan)
  2. Bahasa Lithuania dan kesusasteraan 0.2 (negeri atau sekolah meninggalkan peperiksaan)
  3. Matematik 0.2 (menyatakan meninggalkan peperiksaan)
  4. Bahasa asing (Bahasa Inggeris, Jerman atau Perancis) (peperiksaan meninggalkan negeri)
  5. Bahasa Asing / Teknologi Maklumat / Biologi / Geografi / Sejarah / Kesenian 0.2 (menyatakan meninggalkan peperiksaan atau tanda akhir tahunan)

Kerjaya

Graduan kolej akan dapat bekerja di pejabat peguam, pejabat bailif, pejabat pendaftaran mahkamah, dll.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini December 24, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Lithuania - Klaipėda, Klaipėda County
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Lithuania - Klaipėda, Klaipėda County
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat