Kemasukan LSAT penyediaan ujian

Umum

Penerangan Program

Sediakan untuk kerjaya dalam undang-undang.

LSATadmissionPrep101

Memilih yang terbaik LSAT prep untuk anda

Tidak kira bagaimana anda suka untuk belajar atau berapa banyak masa yang anda ada sebelum hari ujian, kami mempunyai banyak pilihan prep untuk mendapatkan anda bersedia.

Tinggal LSAT Course - dalam talian atau di dalam kelas

GMATAdmissionTestLive

LSAT Kursus lengkap adalah program LSAT prep paling komprehensif yang disediakan. Menyediakan bukan sahaja bahan di dalam bilik darjah tetapi di luar juga, anda akan tenggelam sepenuhnya dalam kerja LSAT sepanjang tempoh persediaan anda. Diajar oleh tenaga pengajar pakar dengan skor persentil ke-99, live kami di-orang dan kelas dalam talian adalah interaktif, mencabar, dan apa-apa tetapi membosankan. Dan saiz kelas kecil kami memastikan bahawa anda mendapat perhatian individu diperlukan untuk memaksimumkan skor anda.

 • kelas Live ditawarkan
 • di-orang atau dalam talian
 • 50 + pelajaran video, 10 sesi di-orang, dan CrunchTime
 • Ideal untuk belajar petunjuk menyeluruh

Berinteraksi Kursus LSAT ™

GMATAdmissionTestInteraction

LSAT Interact ™ adalah komprehensif (yang memenangi anugerah!) Atas permintaan kursus LSAT prep kami. pengajar pakar Manhattan Prep ini membimbing anda melalui setiap pelajaran interaktif dari awal hingga akhir, tetapi anda akan menjadi orang yang membuat pilihan.

LSAT Interact tidak video. Ia adalah satu kejayaan dalam teknologi intuitif yang membolehkan anda untuk menentukan jalan anda melalui jam kandungan LSAT. A pengajar Manhattan Prep panduan kepada anda melalui setiap pelajaran dari awal hingga akhir, tetapi anda akan menjadi orang yang membuat pilihan.

Ia Sebenarnya Fun!

Mari kita hadapi itu - kandungan LSAT tidak bahawa rivet. Ia adalah hujah yang tidak baik dan gambar rajah dan banyak logik bersyarat. Tetapi persediaan anda tidak perlu menjadi membosankan! LSAT Interact telah direka untuk melibatkan seluruh otak anda dengan kuiz, set cabaran, dan sesi meditasi sekali-sekala dengan Nuh.

Arahan Pakar Meets Teknologi Interaktif.

Seperti guru yang baik, LSAT Interact menyesuaikan dirinya kepada anda. Jika anda mendapat sesuatu yang betul, kami boleh membawa anda kepada masalah yang lebih sukar. Jika anda mendapat sesuatu yang tidak kena, kami boleh membawa anda melalui pelajaran yang terperinci.

Bila-bila masa, mana-mana.

Program ini adalah sepenuhnya kendiri. Anda boleh berhenti, skip, atau mengulang mana-mana bahagian LSAT Interact. Setiap pelajaran disampaikan dalam resolusi tinggi garing dan boleh didapati di komputer atau iPad anda. Prep mana anda berada, apabila anda mahu.

 • 50 + LSAT Interact
 • pengajaran berasaskan video
 • Termasuk semua buku-buku kami dan sumber dalam talian
 • Ideal untuk belajar kendiri menyeluruh

CrunchTime ™

GREprepTests102

Live sesi online secara saat akhir strategi-kajian

 • Bertemu secara langsung dalam talian, yang diajar oleh pakar-pakar terkemuka markah
 • Terdapat sebelum setiap tarikh ujian LSAT
 • Ideal untuk saat-saat terakhir.Anda strategi kajianTutoring swasta

GMATAdmissionTestPrivate
 • 1-on-1 arahan peribadi
<li>  Trend yang ideal untuk belajar ke tahap kemahiran anda</li>
<li>  Terdapat dalam orang dan dalam talian</li>

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

In 2000, Teach for America alumnus and Yale graduate Zeke Vanderhoek had a radical idea: students learn better from better teachers. His vision of what test prep could be if taught by great educators ... Baca lebih lanjut

In 2000, Teach for America alumnus and Yale graduate Zeke Vanderhoek had a radical idea: students learn better from better teachers. His vision of what test prep could be if taught by great educators led him to assemble a team of highly qualified teachers, recruiting only those with 99th percentile scores and substantial teaching experience. And with them, Manhattan Prep was born. Baca Ringkas