Kursus Penyediaan Ujian LSAT

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Adakah anda bersiap untuk Ujian Kemasukan Sekolah Undang-Undang (LSAT)?

Daftar untuk mengikuti ujian diagnostik percuma untuk menentukan kekuatan dan kelemahan anda.

Skor yang terbaik! Bercakap dengan penasihat pendidikan dan kerjaya kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kursus persediaan ujian dalam talian kami, kemasukan universiti dan nasihat kerjaya.

Semua kursus penyediaan ujian merangkumi:

  • Pelajaran video
  • Bahan kajian dalam talian
  • Amalan pelbagai pilihan soalan bank
  • Kelas dalam talian secara langsung diketuai oleh tenaga pengajar terkemuka
  • Ujian ejekan
  • Akses Aplikasi Mudah Alih dalam banyak kes

Pengenalan

Selama hampir satu dekad, Grace Education adalah institusi pusat pembelajaran jarak jauh digital untuk pelajar dan profesional yang menggabungkan perundingan kemasukan dan persiapan peperiksaan masuk untuk kuliah, perniagaan, dan sekolah siswazah dengan perkhidmatan penempatan pekerjaan, nasihat pengurusan kerjaya, dan latihan pengembangan kepemimpinan untuk memupuk akademik sepanjang hayat kemajuan dan evolusi profesional yang berterusan.

Sejak didirikan pada tahun 2012, Grace Education telah bekerjasama dengan tenaga pengajar LSAT yang sangat baik untuk merancang kursus persiapan ujian digital, satu-satu, yang diperibadikan untuk meningkatkan keyakinan, memperkuat strategi pengambilan ujian, dan meningkatkan skor anda.

Skor yang terbaik di LSAT dengan Grace

Sebagai persediaan untuk masuk ke program sekolah undang-undang Amerika dan Eropah, pemohon diminta untuk menunjukkan bacaan kritis, penalaran lisan, dan pemikiran analitik yang diukur dengan ujian standard: LSAT.

Sebagai tambahan kepada bimbingan persiapan ujian LSAT kami, banyak pelajar kami juga memanfaatkan pelatih kemasukan kolej, perniagaan, atau siswazah Grace Education untuk membantu permohonan universiti mereka dan mendapat kemasukan ke kolej dan universiti Amerika, Britain, dan Eropah yang sangat terpilih.

Dengan kadar kejayaan kemasukan pelajar 97% sejak penubuhannya pada tahun 2012, Grace Education telah membantu ratusan pemohon mendapat kemasukan ke program undang-undang berprestij di Harvard, Yale, Stanford, Columbia, dan University of Pennsylvania.

Tambahan pula, kebanyakan pelajar ini terus memimpin kerjaya yang hebat dengan bantuan jurulatih Institut Kerjaya dan Kepimpinan Grace Education .

Pedagogi

Grace membina kejayaannya dengan kaedah pengajaran yang dicuba dan diuji

Kekuatan dan kelemahan seseorang pelajar ditentukan oleh ujian diagnostik. Gaya pembelajarannya juga ditentukan oleh ujian gaya pembelajaran. Setelah dianalisis, pelajar digandingkan dengan jurulatih persiapan ujian dengan siapa mereka akan mengatur kursus khusus dan individu untuk mempersiapkan mereka dengan sebaik mungkin untuk memperoleh markah terbaik dalam peperiksaan.

Petunjuk berdasarkan contoh, strategi praktik-ujian-ujian, simulasi ujian, dan tinjauan adalah teras kaedah pengajaran Grace Education .

Pelajar memilih hari dan waktu kursus satu-satu peribadi mereka.

Pelan pembayaran fleksibel ada.

Kami adalah salah satu daripada beberapa syarikat yang mempertimbangkan kos hidup geografi dalam harga kami untuk menjadikan program dan perkhidmatan kami dapat diakses oleh semua pelajar tidak kira di mana mereka tinggal.

Testimoni

" Saya berpendapat bahawa Kursus LSAT Grace Education sangat bagus. Saya mempunyai tenaga pengajar yang hebat yang tahu apa yang dia lakukan dan dapat mengajar metodologi dengan cekap. Bahan kursus sangat bagus kerana mereka menyediakan sejumlah besar soalan dan ujian latihan yang semuanya diambil dari LSAT sebelumnya. Melalui pelajaran dan mengulangkaji sendiri dengan menggunakan bahan kajian dalam talian, saya dapat meningkatkan markah saya 18 mata dari ujian latihan pertama hingga LSAT sebenar saya. Kursus ini dianjurkan kepada saya oleh sebilangan rakan dan saya sangat gembira kerana saya mendengarnya. Sejak mengikuti kursus ini, saya telah mengesyorkannya kepada sebilangan orang yang kini telah mendaftar untuk mengikuti kelas tersebut, dan saya yakin bahawa mereka juga tidak akan kecewa dalam kursus ini. "Kimberly, Amerika Syarikat

" Kursus persiapan ujian Grace Education LSAT berjaya. Sama ada anda mencari peningkatan skor yang besar atau hanya berusaha mendapatkan beberapa mata terakhir untuk mencapai skor ideal anda, kursus Grace Education akan merangkumi anda. Lebar dan kedalaman bahan adalah kunci. Walau bagaimanapun, organisasi unik mengenai soalan peperiksaan sebenar, sumber dalam talian, dan tenaga pengajar yang berkesan adalah yang menjadikan kursus ini berfungsi. Sekiranya anda ingin menyelesaikan setiap soalan yang pernah diterbitkan, semuanya ada dalam bahan. Tetapi jika anda perlu menyeimbangkan kerja sekolah dan kursus ini, pelajaran dan bahan kerja Grace Education menjadikan masa yang anda habiskan paling berkesan. Bahagian yang terbaik adalah bahawa pendekatan Grace Education terhadap SEMUA pertanyaan adalah konsisten, jadi apabila anda menargetkan satu jenis pertanyaan yang membuat anda tersinggung, kemahiran anda dalam semua jenis soalan meningkat. Saya pernah mendengar kisah pengajar di syarikat penyediaan ujian lain "mempelajari ujian bersama dengan pelajar" (seram!), Tetapi pengajar Grace Education bukan sahaja terkemuka, tetapi mereka telah menjalani latihan intensif, dan telah akses ke sumber pengajaran yang luas dan berterusan. Sunil, Amerika Syarikat

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Baca Ringkas