Kategori Popular

Kursus Undang-undang Program

Kursus Undang-undang Undang-undang kursus direka bentuk untuk meneruskan pembangunan peribadi dan ditawarkan oleh beberapa universiti terkemuka dan institusi pendidikan lain di seluruh dunia. Kursus-kursus dalam Undang-undang dan Peraturan-peraturan mempunyai pilihan kajian yang tersedia yang mungkin termasuk dalam talian, bilik darjah, secara individu atau bersama dengan program ijazah. Beberapa bidang khusus pengajian bagi kursus undang-undang adalah undang-undang komersial, harta intelek, teori peraturan, dan lain-lain. Juga banyak sektor mempunyai kursus khusus membincangkan trend semasa dan isu-isu pengawalseliaan yang berkaitan dengan industri khusus mereka. Pelbagai kursus Undang-undang yang berbeza boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat kursus Undang-undang yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Kursus Undang-undang yang baru ditambah

MasterD

Pembangkang Pakar Kehakiman dalam Kemalangan Lalu Lintas

Og 8, 2018
Anda boleh bekerja di syarikat insurans, firma undang-undang, penyiasat persendirian, organisasi rasmi, entiti kewangan dan kredit, mahkamah dan individu ... yang merupakan masa depan profesional yang besar.

St. Norbert College

Pra-Undang-undang

Julai 7, 2018
Apabila anda mengikuti kursus pra-undang-undang, anda belajar membaca secara kritis, berfikir secara logik, menulis secara persuasif dan bertindak secara beretika - kemahiran yang melengkapkan anda untuk menafsirkan undang-undang dalam perkhidmatan kepada orang lain.

Mildred Elley

Program Pengajian Paralegal

Mei 9, 2018
Paralegal adalah sekeping penting dari mana-mana pasukan sokongan undang-undang. Paralegal menjalankan penyelidikan undang-undang pakar, dokumen draf, mengekalkan fail, berinteraksi dengan pelanggan serta memberi sokongan pentadbiran. Program Pengajian Paralegal memperkenalkan pelajar gelar dan sijil kepada aplikasi komputer penting yang diperlukan… [+] untuk bidang undang-undang. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Kursus Undang-undang?