Kategori Popular

Kursus Undang-undang Program

Kursus Undang-undang Undang-undang kursus direka bentuk untuk meneruskan pembangunan peribadi dan ditawarkan oleh beberapa universiti terkemuka dan institusi pendidikan lain di seluruh dunia. Kursus-kursus dalam Undang-undang dan Peraturan-peraturan mempunyai pilihan kajian yang tersedia yang mungkin termasuk dalam talian, bilik darjah, secara individu atau bersama dengan program ijazah. Beberapa bidang khusus pengajian bagi kursus undang-undang adalah undang-undang komersial, harta intelek, teori peraturan, dan lain-lain. Juga banyak sektor mempunyai kursus khusus membincangkan trend semasa dan isu-isu pengawalseliaan yang berkaitan dengan industri khusus mereka. Pelbagai kursus Undang-undang yang berbeza boleh hangat - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat kursus Undang-undang yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

Kursus Undang-undang yang baru ditambah

The Hague Academy of International Law

Kursus Musim Sejuk Undang-undang Antarabangsa

Sept. 5, 2018
Kursus Musim Sejuk memberi tumpuan kepada Undang-undang Antarabangsa (baik awam dan swasta) dan berlangsung selama 3 minggu. Kursus Musim Sejuk mengikuti struktur tradisional Kursus Summer dan terdiri daripada Kursus Umum dan satu siri Kursus Khas. Kursus Umum disebarkan sepanjang 3 minggu (15 jam).

Center for International Legal Studies

Kursus: Pengenalan kepada Sistem Undang-undang Amerika Syarikat

Og 28, 2018
Kursus 1-kredit ini menyediakan tinjauan sistem undang-undang Amerika, bagaimana ia dianjurkan, dan bagaimana ia berfungsi.

MasterD

Pembangkang Pakar Kehakiman dalam Kemalangan Lalu Lintas

Og 8, 2018
Anda boleh bekerja di syarikat insurans, firma undang-undang, penyiasat persendirian, organisasi rasmi, entiti kewangan dan kredit, mahkamah dan individu ... yang merupakan masa depan profesional yang besar.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah yang dimaksudkan dengan Kursus Undang-undang?