Filter
Kursus
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus Undang-undang di Afrika Selatan 2019/2020

Banyak institusi pendidikan menawarkan kursus undang-undang. Universiti sering menawarkan kursus-kursus ini juga. Setiap saya termasuk pilihan seperti arahan dalam talian andrequired penyertaan kelas pembelajaran. Jenis-jenis kursus yang boleh membantu pelajar untuk mengasah bidang mereka khusus undang-undang.

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Kursus Undang-undang di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Johannesburg

Program-program kajian pendek ini telah dikembangkan khusus untuk menangani keperluan yang telah dikenalpasti di tempat kerja. Komitmen khusus diperlukan daripada orang y ... [+]

"Pengacara yang luar biasa dan sistem undang-undang yang baik adalah prasyarat bagi mana-mana masyarakat beradab. Sistem perundangan menyediakan peraturan di mana pentadbiran negeri, dunia perniagaan, individu dan organisasi, sesungguhnya seluruh komuniti beroperasi. Di mana-mana negara di mana undang-undang memerintah tertinggi, peguam mesti menggunakan peraturan undang-undang dan bertindak sebagai pengawas untuk memastikan semua orang mematuhi norma-norma masyarakat. Kerana undang-undang memainkan peranan yang sangat luas dan meluas, kajian undang-undang meliputi bidang yang luas dan menarik: peraturan dunia perniagaan yang sukar dan entiti perniagaan yang beroperasi di dalamnya, perlindungan hak asasi manusia, hubungan keluarga intim, pendakwaan terhadap penjenayah dan kesimpulan kontrak, untuk menamakan tetapi beberapa. "Ini adalah kata-kata dekan Fakulti Undang-Undang, Prof LG Mpedi .... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu