Filter
Kursus
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus Undang-undang di Afrika Selatan 2019

Banyak institusi pendidikan menawarkan kursus undang-undang. Universiti sering menawarkan kursus-kursus ini juga. Setiap saya termasuk pilihan seperti arahan dalam talian andrequired penyertaan kelas pembelajaran. Jenis-jenis kursus yang boleh membantu pelajar untuk mengasah bidang mereka khusus undang-undang.

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Kursus Undang-undang di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Johannesburg

... [+]

Terbaik Kursus Undang-undang di Afrika Selatan 2019. Bayaran pemohon-pemohon asing [-]
Afrika Selatan Johannesburg
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu