Filter
Kursus
Amerika Syarikat Virginia Virginia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus Undang-undang di Amerika Virginia di Amerika Syarikat 2019

Mereka yang memilih untuk melakukan persekolahan mengambil tempat secara individu dalam talian atau dengan kumpulan di dalam kelas, sering mendapati bahawa kursus undang-undang menambah manfaat yang besar. Mereka menyediakan pertumbuhan peribadi, dan boleh membantu untuk meningkatkan understanging tentang isu-isu pengawalseliaan moden dan trend industri.

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus Undang-undang di Amerika Virginia di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Marymount University

Sijil ini ditawarkan bagi pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dan yang ingin menerima sijil ijazah paralegal. ... [+]

Kajian Paralegal (Siswazah Sijil)

&nbsp

Sijil ini ditawarkan bagi pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dan yang ingin menerima sijil ijazah paralegal. Program ini diluluskan oleh American Bar Association (ABA). Apabila pelajar menerima sijil Kajian Paralegal dari program ABA diluluskan, pelajar tidak boleh memberikan perkhidmatan undang-undang secara langsung kepada orang ramai, kecuali sebagaimana yang dibenarkan oleh undang-undang.

Gred minimum dan Kursus Siap Keperluan: Pelajar dalam program sijil ini mesti memenuhi piawaian akademik Universiti ini untuk pelajar-pelajar siswazah dan mencapai sekurang-kurangnya gred B- bagi setiap kursus yang diperlukan dalam ijazah. Tiada kursus mungkin akan berulang lebih daripada sekali.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
William & Mary Law School

Datang menyertai pelajar antarabangsa dari seluruh dunia untuk mempelajari amalan undang-undang global di sekolah undang-undang tertua di Amerika! Pilih dari dua minggu d ... [+]

Sekolah Musim Panas Antarabangsa

Williamsburg, Virginia, Amerika Syarikat

(Summer 2019)

Datang menyertai pelajar antarabangsa dari seluruh dunia untuk mempelajari amalan undang-undang global di sekolah undang-undang tertua di Amerika!

Pilih dari dua minggu dan tiga minggu pilihan: $ 2,000 selama dua minggu, $ 3,500 selama tiga minggu, termasuk perumahan (berhawa dingin dengan kemudahan memasak), pengangkutan lapangan terbang Richmond, dan biaya pengalaman belajar budaya dan sejarah.

Minggu: 15 Julai-3 Ogos 2019Minggu 1: Bahasa Inggeris dan Penulisan Undang-undang pada waktu pagi (3 jam); Pengenalan kepada Undang-undang AS (1.25 jam) serta Latihan Kemahiran Lawyering dan Profesional (1.25 jam) pada sebelah petangMinggu 2: Bahasa Inggeris dan Penulisan Undang-undang pada waktu pagi (3 jam); Pengenalan kepada Undang-undang AS (1.25 jam) serta Latihan Kemahiran Lawyering dan Profesional (1.25 jam) pada sebelah petangMinggu 3: Bahasa Inggeris dan Penulisan Undang-undang pada waktu pagi (3 jam); Pengenalan kepada Litigasi AS, Latihan Mock Trial dan Lawatan Mahkamah (2.5 jam) pada sebelah petang... [-]
Amerika Syarikat Williamsburg
July 2019
Sepenuh masa
2 - 3 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu