LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Kursus Undang-undang di Amerika Williamsburg di Amerika Syarikat 2019

Kursus undang-undang yang ditawarkan oleh institusi pengajian tinggi di seluruh dunia kerana peluang mereka yang hadir untuk perkembangan intelek dan peribadi. Jika anda berminat untuk topik-topik seperti berpengaruh seperti harta intelek dan undang-undang komersial, jenis ini sudah tentu adalah untuk anda.

Mereka yang mempunyai ijazah profesional dalam undang-undang boleh mengejar ijazah akademik maju dalam Sarjana Undang-undang atau LLM. Untuk mengambil kursus ini, anda mesti mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan juga pengalaman bidang yang luas. Ia ditawarkan dalam pelbagai negara dari seluruh dunia.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Bandar Williamsburg mempunyai penduduk dianggarkan sebanyak kira-kira 15,000 penduduk dan terletak di negeri Virginia. Ia adalah rumah kepada institusi pengajian tinggi kedua tertua di negara ini ditubuhkan pada 1693 dengan 3 presiden mendapat pendidikan di sini. Di samping itu, bandar ini mempunyai pelbagai institusi lain yang menawarkan pelbagai program.

Kursus Undang-undang di Amerika Williamsburg di Amerika Syarikat

Hasil Filter

William

William & Mary Law School
Campus Sepenuh masa 2 - 3  July 2019 Amerika Syarikat Williamsburg

Datang menyertai pelajar antarabangsa dari seluruh dunia untuk mempelajari amalan undang-undang global di sekolah undang-undang tertua di Amerika! Pilih dari dua minggu dan tiga minggu pilihan: $ 2,000 selama dua minggu, $ 3,500 selama tiga minggu, termasuk perumahan (berhawa dingin dengan kemudahan memasak), pengangkutan lapangan terbang Richmond, dan biaya pengalaman belajar budaya dan sejarah.