LAWSTUDIES

2 Kursus Undang-undang dalam Bahasa Perundangan 2021

Tidak kira apa bahasa anda mengamalkan undang-undang, anda akan mendapati bahawa ia memerlukan satu bentuk khusus tatabahasa dan perbendaharaan kata untuk menulis dokumen undang-undang dan undang-undang membuat persembahan. Kursus bahasa undang-undang menyediakan asas tatabahasa untuk amalan undang-undang.

Apakah yang dimaksudkan dengan Kursus Bahasa Undang-undang?

Kursus bahasa undang-undang mengajar istilah dan bentuk tatabahasa digunakan untuk mengamalkan undang-undang dalam bahasa pilihan anda. Kursus-kursus ini memberi tumpuan kepada sama legalese dalam mengamalkan undang-undang.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus dalam Bahasa Undang-undang?

Kursus bahasa undang-undang menyediakan peguam yang bercita-cita dan profesional undang-undang lain yang asas dalam nuansa bahasa mereka perlu berkesan komunikasi, kedua-dua lisan dan bahasa bertulis, dalam amalan undang-undang.

Berapa Banyak Adakah Ia Ambil Kos untuk Kursus Bahasa dalam Undang-undang?

Kos bagi sesuatu kursus dalam bahasa undang-undang akan berbeza luas bergantung kepada banyak faktor, termasuk sekolah dan negara di mana anda memilih untuk belajar.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus dalam Bahasa Undang-undang?

Jika anda telah mengamalkan undang-undang, anda boleh mengharapkan komunikasi bertulis anda menjadi lebih jelas dengan kursus dalam bahasa undang-undang. Jika anda sedang belajar, anda akan mendapati bahawa kursus ini memberi anda asas untuk meluahkan diri anda dengan baik dalam kerja-kerja undang-undang.

Mengapa Ambil Kursus Online dalam Bahasa Undang-undang?

Kursus dalam talian dalam bahasa undang-undang memberi anda latihan bahasa yang anda perlukan lebih mudah, memberi anda pilihan untuk belajar di keselesaan rumah anda sendiri pada masa-masa yang bekerja di sekitar jadual anda.

Di mana untuk mengambil Kursus Bahasa dalam Undang-undang?

Anda boleh mencari kursus dalam bahasa undang-undang di kebanyakan universiti di seluruh dunia. Kebanyakan universiti yang menawarkan pengajian undang-undang akan menawarkan kursus ini.

Cara Memohon untuk Kursus Bahasa Undang-undang?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

2 Hasil dalam Bahasa Perundangan Filter

Bahasa musim panas dan institut undang-undang

Case Western Reserve University School of Law
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
4 minggu
English
Kampus

Empat minggu, musim panas pengenalan kepada US undang-undang biasa dan penyelidikan undang-undang AS, penulisan dan analisis, dan peluang untuk meningkatkan kemahiran undang-u ...

Baca lebih lanjut

Program Bahasa Inggeris Undang-undang

Brooklyn Law School
Kursus
<
Sepenuh Masa
Kampus

Menjawab keperluan pendidikan dan tuntutan ramai pemohon kepada LL.M. Program untuk Pengacara yang Dilatih Asing yang berminat untuk belajar undang-undang di Amerika Syarikat, ...

Baca lebih lanjut