Filter
Kursus
Jamaika Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus Undang-undang di Jamaica 2019

Walaupun sesetengah pelajar lebih suka kepada bilik darjah dalam talian belajar, kursus undang-undang menawarkan peluang yang besar bertujuan untuk meningkatkan satu 's pembangunan peribadi dan pengetahuan undang-undang khusus. Bawah undang-undang payung kursus adalah bidang-bidang khusus yang membincangkan asas-asas dan isu-isu moden terlibat dalam mata pelajaran seperti teori peraturan dan undang-undang komersial.

Pelajar yang mengikuti LLM (Sarjana Undang-undang) menghabiskan satu hingga dua tahun mengkaji kawasan tertentu undang-undang. latihan lanjutan mereka menyediakan mereka untuk bekerja dengan pengkhususan seperti undang-undang antarabangsa atau undang-undang cukai.

Jamaica adalah sebuah negara pulau yang terletak di Laut Caribbean, yang terdiri daripada pulau ketiga terbesar di Greater Antilles.

Kursus Undang-undang di Jamaica

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University College Of The Caribbean

Program University of London direka untuk membantu pelajar membangunkan pemahaman tentang prinsip-prinsip asas dan kesedaran kritikal mengenai tradisi hukum undang-undang ... [+]

Diploma Undang-Undang (University of London) Program University of London direka untuk membantu pelajar membangunkan pemahaman tentang prinsip-prinsip asas dan kesedaran kritikal mengenai tradisi undang-undang undang-undang yang lazim dan menggunakan kemahiran analitis dan menyelesaikan masalah dalam pelbagai undang-undang dan bukan undang-undang. Ia juga direka untuk meningkatkan kemahiran utama komunikasi, literasi maklumat, analisis dan hujah. Ini adalah langkah pertama di jalan kerjaya untuk mempraktikkan peguam di seluruh dunia.

[-]
Jamaika Kingston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu