Filter
Kursus
Jamaika Kingston Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus Undang-undang in Kingston di Jamaica 2019

Kursus undang-undang yang ditawarkan oleh institusi pengajian tinggi di seluruh dunia kerana peluang mereka yang hadir untuk perkembangan intelek dan peribadi. Jika anda berminat untuk topik-topik seperti berpengaruh seperti harta intelek dan undang-undang komersial, jenis ini sudah tentu adalah untuk anda.

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah undang-undang canggih yang membantu menyediakan pelajar dengan latihan undang-undang khusus. Kurikulum sering menggabungkan penyelidikan, kerja kursus dan tesis. program LLM sering mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan.

Jamaica adalah sebuah negara pulau yang terletak di Laut Caribbean, yang terdiri daripada pulau ketiga terbesar di Greater Antilles.

Bandar terbesar Jamaica, Kingston dikenali kerana cuaca yang baik dan keadaan hidup yang baik. Ini ibu mempunyai beberapa teknologi dan IT institusi baik seperti Universiti Teknologi dan Kolej Universiti Caribbean.

Kursus Undang-undang in Kingston di Jamaica

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Jamaika
Kingston
Jenis pengajian
Secara
University College Of The Caribbean

Program University of London direka untuk membantu pelajar membangunkan pemahaman tentang prinsip-prinsip asas dan kesedaran kritikal mengenai tradisi hukum undang-undang ... [+]

Diploma Undang-Undang (University of London) Program University of London direka untuk membantu pelajar membangunkan pemahaman tentang prinsip-prinsip asas dan kesedaran kritikal mengenai tradisi undang-undang undang-undang yang lazim dan menggunakan kemahiran analitis dan menyelesaikan masalah dalam pelbagai undang-undang dan bukan undang-undang. Ia juga direka untuk meningkatkan kemahiran utama komunikasi, literasi maklumat, analisis dan hujah. Ini adalah langkah pertama di jalan kerjaya untuk mempraktikkan peguam di seluruh dunia.

[-]
Jamaika Kingston
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu