LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Kursus Undang-undang di Amerika Giessen di Jerman 2019

Walaupun sesetengah pelajar lebih suka kepada bilik darjah dalam talian belajar, kursus undang-undang menawarkan peluang yang besar bertujuan untuk meningkatkan satu 's pembangunan peribadi dan pengetahuan undang-undang khusus. Bawah undang-undang payung kursus adalah bidang-bidang khusus yang membincangkan asas-asas dan isu-isu moden terlibat dalam mata pelajaran seperti teori peraturan dan undang-undang komersial.

An LLM adalah ijazah undang-undang pasca siswazah yang dikejar oleh pelajar yang ingin pakar dalam bidang tertentu undang-undang. Graduan yang mempunyai latihan khusus ini sering layak untuk bekerja dalam persekitaran undang-undang global.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Kursus Undang-undang di Amerika Giessen di Jerman

Hasil Filter

US - Sekolah Undang-undang Musim Panas Jerman dalam Undang-undang Antarabangsa dan Perbandingan

Justus-Liebig-Universität Gießen
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Julai 2019 Jerman Giessen

Semua kursus kami direka untuk memberi pengetahuan dalam bidang undang-undang antarabangsa dan komparatif yang sangat popular. Kursus-kursus, semuanya diajar dalam bahasa Inggeris, menggabungkan pengajaran berkualiti tinggi dengan pelbagai aktiviti kebudayaan dan sosial. Sebagai tambahan kepada bahagian akademik program ini, dua lawatan lapangan selama tiga hari ke Berlin dan Brussels akan menambah elemen praktikal untuk kandungan yang dipelajari di kelas.

Universiti Summer Antarabangsa Hessen - Inovasi dan Peraturan di Pharma

Justus-Liebig-Universität Gießen
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Julai 2019 Jerman Giessen

Bahagian akademik program kami dirancang untuk mendidik peserta dalam bidang inovasi dan peraturan yang sangat penting dalam pharma dan MedTech. Kerana orientasi interdisipliner (pharma / economics / MedTech / Law setiap satu minggu) program ini membincangkan pelajar sarjana muda dan siswazah serta profesional muda yang mempunyai pengetahuan sebelum ini misalnya di bidang undang-undang, ekonomi, pengurusan, perubatan, pharma atau serupa. Sebagai tambahan kepada bahagian akademik program ini, dua lawatan lapangan selama tiga hari ke Berlin dan Brussels dan dua hari perjalanan ke syarikat-syarikat farmasi terkemuka akan menambah elemen praktikal untuk kandungan yang dipelajari di kelas.