LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Kursus Undang-undang di Jerman 2019

Kursus undang-undang meneroka topik yang sentiasa ada seperti undang-undang komersial, teori perundangan dan harta intelek, untuk menamakan beberapa. Ramai daripada pengkhususan ini melibatkan kerja kursus yang membincangkan masalah-masalah peraturan dan trend yang terlibat dalam industri khusus mereka.

Mereka yang mempunyai ijazah profesional dalam undang-undang boleh mengejar ijazah akademik maju dalam Sarjana Undang-undang atau LLM. Untuk mengambil kursus ini, anda mesti mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan juga pengalaman bidang yang luas. Ia ditawarkan dalam pelbagai negara dari seluruh dunia.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Kursus Undang-undang di Jerman

Hasil Filter

US - Sekolah Undang-undang Musim Panas Jerman dalam Undang-undang Antarabangsa dan Perbandingan

Justus-Liebig-Universität Gießen
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Julai 2019 Jerman Giessen

Semua kursus kami direka untuk memberi pengetahuan dalam bidang undang-undang antarabangsa dan komparatif yang sangat popular. Kursus-kursus, semuanya diajar dalam bahasa Inggeris, menggabungkan pengajaran berkualiti tinggi dengan pelbagai aktiviti kebudayaan dan sosial. Sebagai tambahan kepada bahagian akademik program ini, dua lawatan lapangan selama tiga hari ke Berlin dan Brussels akan menambah elemen praktikal untuk kandungan yang dipelajari di kelas.

Universiti Summer Antarabangsa Hessen - Inovasi dan Peraturan di Pharma

Justus-Liebig-Universität Gießen
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Julai 2019 Jerman Giessen

Bahagian akademik program kami dirancang untuk mendidik peserta dalam bidang inovasi dan peraturan yang sangat penting dalam pharma dan MedTech. Kerana orientasi interdisipliner (pharma / economics / MedTech / Law setiap satu minggu) program ini membincangkan pelajar sarjana muda dan siswazah serta profesional muda yang mempunyai pengetahuan sebelum ini misalnya di bidang undang-undang, ekonomi, pengurusan, perubatan, pharma atau serupa. Sebagai tambahan kepada bahagian akademik program ini, dua lawatan lapangan selama tiga hari ke Berlin dan Brussels dan dua hari perjalanan ke syarikat-syarikat farmasi terkemuka akan menambah elemen praktikal untuk kandungan yang dipelajari di kelas.