LAWSTUDIES

4 Kursus Undang-undang dalam Pengajian Paralegal 2021

Apakah Kajian paralegal?

Kajian paralegal menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai paralegal atau pembantu undang-undang. Paralegal mempunyai kelayakan akademik dalam bidang Undang-undang, yang membolehkan mereka untuk melaksanakan kebanyakan kerja pentadbiran bagi seorang peguam atau peguam. Di sesetengah negara dan negeri, paralegal adalah dikawal selia oleh kerajaan dan dikehendaki mendapatkan lesen. Walau bagaimanapun, kawasan-kawasan lain tidak memerlukan perlesenan untuk paralegal.

Apakah faedah-faedah mengambil Kursus Pengajian paralegal?

Kursus-kursus dalam kajian paralegal boleh mengambil bentuk program diploma atau sijil. Kajian-kajian ini kursus paralegal menyediakan pelajar untuk memasuki dunia pekerjaan sebagai paralegal atau pembantu undang-undang selepas tamat pengajian. Paralegal adalah penting, sangat dibayar, dan juga ahli-ahli yang dihormati pasukan undang-undang.Kursus-kursus dalam kajian paralegal menyediakan pelajar untuk memenuhi pentadbiran, perniagaan dan cabaran undang-undang.

Berapa banyak kos untuk mengambil Kursus Pengajian paralegal?

Kursus-kursus dalam kajian paralegal berbeza dari segi tempoh dan kos tuisyen. Diploma atau ijazah sijil paralegal kursus sering mengambil kira-kira setahun untuk disiapkan. Gunakan borang di laman web ini untuk menghubungi sekolah untuk maklumat yang lebih spesifik.

Apakah syarat-syarat untuk Kursus Pengajian paralegal?

Kursus sijil ijazah dalam kajian paralegal memerlukan ijazah sarjana muda. Sebaliknya, beberapa program diploma dan kursus paralegal memerlukan diploma sekolah tinggi. Pelajar yang mengikuti kursus dalam kajian paralegal diperlukan untuk menyiapkan kerja kursus, peperiksaan dan dalam beberapa kes pengalaman kerja amali.

Apakah jenis kerjaya yang boleh anda harapkan dengan Kursus Pengajian paralegal?

Graduan dari paralegal kajian kursus akan bertemu dengan banyak peluang kerjaya ganjaran selepas tamat pengajian. Paralegal dan pembantu undang-undang adalah permintaan di firma undang-undang swasta, syarikat-syarikat korporat dan pejabat-pejabat kerajaan. Paralegal graduan pengajian kursus boleh mencari pekerjaan di firma-firma yang pakar dalam undang-undang jenayah, undang-undang kontrak, undang-undang keluarga, undang-undang korporat, undang-undang harta dan banyak lagi.

Mengapa mengambil kursus paralegal Kajian dalam talian?

Banyak kajian paralegal kursus juga ditawarkan dalam talian oleh beberapa buah sekolah yang terbaik di dunia. Para pelajar boleh bekerja sambil belajar dalam talian, atau hanya menggunakan kedatangan pembelajaran dalam talian untuk menyelamatkan mereka berulang-alik ke kampus. Baca lebih lanjut mengenai talian dan kajian kursus paralegal kampus hari ini!

 


4 Hasil dalam Pengajian Paralegal Filter

Kelayakan paralegal pakar dalam undang-undang syarikat di Great Britain (England & wales; scotland)

Central Law Training
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Kelayakan ini memberikan gambaran menyeluruh kepada Syarikat Undang-undang dan syarikat tugas kesetiausahaan. Tujuan kursus ini adalah untuk membangunkan kemahiran yang berkai ...

Baca lebih lanjut

Kelayakan paralegal pakar dalam undang-undang pekerjaan di Great Britain (England & Wales; scotland)

Central Law Training
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Kursus ini menekankan pengenalan baru-baru ini cuti ibu bapa kongsi yang merupakan perubahan besar kepada keluarga yang berkaitan hak cuti. Mereka juga menyediakan maklumat te ...

Baca lebih lanjut

Kelayakan paralegal pakar dalam wasiat probet dan pentadbiran di England dan Wales

Central Law Training
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Program ini direka untuk menggabungkan duluan, bahan-bahan sumber, naratif undang-undang dan gaya untuk mewujudkan manual rujukan untuk kegunaan harian, di samping memberikan ...

Baca lebih lanjut

Kelayakan paralegal pakar dalam conveyancing kediaman di england & wales

Central Law Training
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

undang-undang harta telah berubah secara mendadak pada tahun-tahun kebelakangan ini, dengan perubahan kepada undang-undang yang berkenaan dengan pembentukan kontrak untuk penj ...

Baca lebih lanjut