$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus Undang-undang dalam Keadilan Jenayah 2022

Satu kursus Keadilan Jenayah memberi tumpuan dalam bidang undang-undang yang meliputi jenayah dan keadilan, jenayah antarabangsa, forensik, penyebaban, persetujuan dan pelbagai bentuk kesalahan, antara mata pelajaran lain. Yang terdiri daripada Diploma kepada Sijil untuk Kursus, beberapa kursus Keadilan Jenayah memerlukan komitmen masa yang lebih besar daripada yang lain. Apakah faedah daripada… Baca lebih lanjut

Satu kursus Keadilan Jenayah memberi tumpuan dalam bidang undang-undang yang meliputi jenayah dan keadilan, jenayah antarabangsa, forensik, penyebaban, persetujuan dan pelbagai bentuk kesalahan, antara mata pelajaran lain. Yang terdiri daripada Diploma kepada Sijil untuk Kursus, beberapa kursus Keadilan Jenayah memerlukan komitmen masa yang lebih besar daripada yang lain.

Apakah faedah daripada kursus dalam Keadilan Jenayah?

Pelajar melengkapkan kursus dalam Keadilan Jenayah sangat dicari untuk pengetahuan pakar dalam bidang mereka, sebagai tambahan kepada kelayakan undang-undang sebelum mereka (cth: Ijazah Sarjana Muda Undang-undang atau Juris Doctor).

Yang kerjaya dengan kursus dalam Keadilan Jenayah?

Pelajar khusus dalam Keadilan Jenayah layak untuk pergi untuk bekerja di firma undang-undang, pencegahan jenayah, pasukan polis, kajian kriminologi, mahkamah jenayah kebangsaan dan antarabangsa dan banyak lagi.

Berapa banyak kos untuk mengambil kursus dalam Keadilan Jenayah?

Kos mengambil kursus dalam Keadilan Jenayah mungkin berbeza-beza mengikut bilangan minggu atau waktu kursus, lokasi, pengkhususan dan universiti. Pembiayaan bantuan boleh disediakan untuk pemohon pada skala yang berasaskan merit berasaskan keperluan-atau. Universiti akan menyediakan maklumat yang lebih khusus apabila dikehendaki, yang boleh dihantar dengan mudah dari laman web ini.

Apakah syarat-syarat untuk kursus dalam Keadilan Jenayah?

Prasyarat untuk kursus dalam Keadilan Jenayah berbeza-beza secara meluas.Beberapa memerlukan diploma sekolah menengah, sementara yang lain memerlukan ijazah atau graduan ijazah peringkat. Kursus undang-undang terdiri daripada kuliah diperlukan, kerja kursus dan peperiksaan bertulis.

Bagaimana untuk mendaftar dalam kursus dalam Keadilan Jenayah?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Manor College
Jenkintown, Amerika Syarikat

Program Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Keadilan Jenayah memberi tumpuan kepada pengembangan kepemimpinan dan kemahiran analitik pelajar yang bercita-cita untuk memperole ... +

Program Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Keadilan Jenayah memberi tumpuan kepada pengembangan kepemimpinan dan kemahiran analitik pelajar yang bercita-cita untuk memperoleh jawatan eksekutif dalam sistem peradilan jenayah, termasuk sistem pengadilan, kemudahan pembetulan, tindak balas kecemasan, dan agensi penguatkuasaan undang-undang antara lain. -
Kursus
English