LAWSTUDIES

Kursus Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Syarikat

Mereka yang memilih untuk melakukan persekolahan mengambil tempat secara individu dalam talian atau dengan kumpulan di dalam kelas, sering mendapati bahawa kursus undang-undang menambah manfaat yang besar. Mereka menyediakan pertumbuhan peribadi, dan boleh membantu untuk meningkatkan understanging tentang isu-isu pengawalseliaan moden dan trend industri.

Pelajar melengkapkan kursus dalam Keadilan Jenayah sangat dicari untuk pengetahuan pakar dalam bidang mereka, sebagai tambahan kepada kelayakan undang-undang sebelum mereka (cth: Ijazah Sarjana Muda Undang-undang atau Juris Doctor).

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Amerika Syarikat Filter

Pentadbiran Keadilan Jenayah

Manor College
Kursus
Sep 2021
English

Program Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Keadilan Jenayah memberi tumpuan kepada pengembangan kepemimpinan dan kemahiran analitik pelajar yang bercita-cita untuk memperole ...

Baca lebih lanjut