LAWSTUDIES

Kursus Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Williamsburg Amerika Syarikat

Mereka yang memilih untuk melakukan persekolahan mengambil tempat secara individu dalam talian atau dengan kumpulan di dalam kelas, sering mendapati bahawa kursus undang-undang menambah manfaat yang besar. Mereka menyediakan pertumbuhan peribadi, dan boleh membantu untuk meningkatkan understanging tentang isu-isu pengawalseliaan moden dan trend industri.

Bergantung kepada pilihan seseorang, menjadi seorang profesional dalam undang-undang dan peraturan-peraturan boleh membawa seseorang kepada beberapa sub-bahagian yang berbeza. Antara yang paling popular pengkhususan ini adalah undang-undang komersil, teori peraturan dan hubungan antarabangsa.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Bandar Williamsburg mempunyai penduduk dianggarkan sebanyak kira-kira 15,000 penduduk dan terletak di negeri Virginia. Ia adalah rumah kepada institusi pengajian tinggi kedua tertua di negara ini ditubuhkan pada 1693 dengan 3 presiden mendapat pendidikan di sini. Di samping itu, bandar ini mempunyai pelbagai institusi lain yang menawarkan pelbagai program.

Terbaik Kursus Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Williamsburg di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Williamsburg Filter

William & Mary Law School International Summer School: Amalan Undang-undang Global

William & Mary Law School
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
2&nbsp;-&nbsp;3 minggu
English
Kampus

Datang menyertai pelajar antarabangsa dari seluruh dunia untuk mempelajari amalan undang-undang global di sekolah undang-undang tertua di Amerika! Pilih dari dua minggu dan ti ...

Baca lebih lanjut