LAWSTUDIES

Kursus Undang-undang dalam Undang-undang Antarabangsa 2021

Satu kursus Undang-Undang Antarabangsa menyediakan pelajar dengan pengetahuan khusus mengenai rangka kerja yang mengawal hubungan antarabangsa stabil. Yang terdiri daripada Diploma kepada Sijil untuk Kursus, beberapa kursus Undang-Undang Antarabangsa memerlukan komitmen masa yang lebih besar daripada yang lain.

Apakah faedah daripada kursus dalam undang-undang antarabangsa?

Satu kursus Undang-Undang Antarabangsa mewakili komitmen masa sederhana dengan ganjaran yang besar. Pengetahuan khusus diperolehi melalui kursus dalam undang-undang antarabangsa boleh meningkatkan prospek kerjaya terutama dalam bidang undang-undang adat piawaian kelakuan antarabangsa dan perjanjian antarabangsa dan perjanjian.

Yang kerjaya dengan kursus undang-undang antarabangsa?

Satu kursus Undang-Undang Antarabangsa menyediakan individu untuk bekerja untuk Bangsa-Bangsa Bersatu, Mahkamah Jenayah Antarabangsa, Mahkamah Eropah Hak Asasi Manusia, dan EU dan pertubuhan-pertubuhan yang ditaja oleh PBB.

Berapa banyak kos untuk mengambil kursus dalam undang-undang antarabangsa?

Kos mengambil kursus Undang-Undang Antarabangsa mungkin berbeza-beza mengikut bilangan minggu atau waktu kursus, lokasi, pengkhususan dan universiti. Pembiayaan bantuan boleh disediakan untuk pemohon pada skala yang berasaskan merit berasaskan keperluan-atau. Universiti akan menyediakan maklumat yang lebih khusus apabila dikehendaki, yang boleh dihantar dengan mudah dari laman web ini.

Apakah syarat-syarat bagi kursus Undang-Undang Antarabangsa?

Prasyarat untuk kursus Undang-Undang Antarabangsa berbeza-beza secara meluas.Beberapa memerlukan diploma sekolah menengah, sementara yang lain memerlukan ijazah atau graduan ijazah peringkat. Kursus undang-undang terdiri daripada kuliah diperlukan, kerja kursus dan peperiksaan bertulis.

Mengapa mengambil kursus dalam talian undang-undang antarabangsa?

Kursus undang-undang dalam talian adalah satu pilihan untuk profesional atau individu yang bekerja dengan jadual yang sibuk. Kursus undang-undang boleh diambil dalam talian, dengan semua bahan yang diperlukan disediakan secara digital. Banyak universiti dan sekolah-sekolah menawarkan kursus dalam talian undang-undang antarabangsa, menghapuskan keperluan untuk perjalanan ke kampus atau korban sembelihan kerja dalam satu pekerjaan semasa.

Bagaimana untuk mendaftar dalam kursus undang-undang antarabangsa?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

 

1 Hasil dalam Undang-undang Antarabangsa Filter

Hak Asasi Manusia dan Undang-undang Jenayah Antarabangsa: Kursus Pengenalan - Universiti Padova

FutureLearn
Kursus
<
Separuh masa
<
4 minggu
English
Online

University of Padova adalah salah satu tempat duduk tertua dan paling berprestij di Eropah; ia bertujuan untuk menyediakan pelajarnya latihan profesional dan latar belakang bu ...

Baca lebih lanjut