$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus Undang-undang dalam Undang-undang Eropah 2022

Satu kursus Undang-undang Eropah merujuk kepada undang-undang perlembagaan, undang-undang persaingan, undang-undang pekerjaan, undang-undang imigresen, undang-undang hak asasi manusia dan undang-undang alam sekitar di Kesatuan Eropah dan negara-negara Eropah. Yang terdiri daripada Diploma kepada Sijil untuk Kursus, beberapa kursus Undang-undang Eropah memerlukan komitmen masa yang lebih besar dar… Baca lebih lanjut

Satu kursus Undang-undang Eropah merujuk kepada undang-undang perlembagaan, undang-undang persaingan, undang-undang pekerjaan, undang-undang imigresen, undang-undang hak asasi manusia dan undang-undang alam sekitar di Kesatuan Eropah dan negara-negara Eropah. Yang terdiri daripada Diploma kepada Sijil untuk Kursus, beberapa kursus Undang-undang Eropah memerlukan komitmen masa yang lebih besar daripada yang lain.

Apakah faedah daripada kursus dalam Undang-undang Eropah?

Melengkapkan kursus dalam Undang-undang Eropah akan meningkatkan prospek kerjaya untuk mereka LLB, LLM, atau kelayakan Juris Doctor, atau ijazah sarjana muda dalam kajian Eropah, sebagai contoh. Pelajar yang memilih untuk mempelajari kursus dalam Undang-undang Eropah akan mempunyai pengalaman akademik antarabangsa yang diperkaya.

Yang kerjaya dengan kursus dalam Undang-undang Eropah?

Satu kursus Undang-undang Eropah menyediakan individu untuk pergi bekerja dengan kerajaan multinasional dan bukan kerajaan organisasi, firma undang-undang antarabangsa, perniagaan, universiti dan institusi awam atau swasta lain seperti peguam, penasihat, perunding atau guru.

Berapa banyak kos untuk mengambil kursus dalam Undang-undang Eropah?

Kos mengambil kursus dalam Undang-undang Eropah mungkin berbeza-beza mengikut bilangan minggu atau waktu kursus, lokasi, pengkhususan dan universiti. Pembiayaan bantuan boleh disediakan untuk pemohon pada skala yang berasaskan merit berasaskan keperluan-atau. Universiti akan menyediakan maklumat yang lebih khusus apabila dikehendaki, yang boleh dihantar dengan mudah dari laman web ini.

Apakah syarat-syarat bagi kursus Undang-undang Eropah?

Prasyarat untuk kursus Undang-undang Eropah berbeza-beza secara meluas. Beberapa memerlukan diploma sekolah menengah, sementara yang lain memerlukan ijazah atau graduan ijazah peringkat. Kursus undang-undang terdiri daripada kuliah diperlukan, kerja kursus dan peperiksaan bertulis.

Mengapa mengambil kursus dalam talian Undang-undang Eropah?

Kursus undang-undang dalam talian adalah satu pilihan untuk profesional atau individu yang bekerja dengan jadual yang sibuk. Kursus undang-undang boleh diambil dalam talian, dengan semua bahan yang diperlukan disediakan secara digital. Banyak universiti dan sekolah-sekolah menawarkan kursus dalam talian Undang-undang Eropah, menghapuskan keperluan untuk perjalanan ke kampus atau korban sembelihan kerja dalam satu pekerjaan semasa.

Bagaimana untuk mendaftar dalam kursus Undang-undang Eropah?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Eötvös Loránd University
Budapest, Hungary

Sukatan pelajaran moden dan progresif direka untuk memberi para pelajar pengetahuan yang diperlukan untuk memahami isu-isu cukai yang berterusan di dunia yang kita tinggalkan. ... +

Sukatan pelajaran moden dan progresif direka untuk memberi para pelajar pengetahuan yang diperlukan untuk memahami isu-isu cukai yang berterusan di dunia yang kita tinggalkan. Staf pengajar kami memastikan pendidikan yang seimbang dari segi teori dan amalan. -
Kursus
Separuh masa
English
Sep 2022
Kampus