LAWSTUDIES

Kursus Undang-undang dalam Undang-undang Eropah di Hungary

kursus undang-undang meneroka topik-topik yang sentiasa ada sebagai undang-undang komersial, teori perundangan dan harta intelek, untuk menamakan beberapa. Banyak pengkhususan ini melibatkan kerja kursus yang membincangkan masalah-masalah peraturan dan trend yang terlibat dalam industri khusus mereka.

Satu kursus Undang-undang Eropah menyediakan individu untuk pergi bekerja dengan kerajaan multinasional dan bukan kerajaan organisasi, firma undang-undang antarabangsa, perniagaan, universiti dan institusi awam atau swasta lain seperti peguam, penasihat, perunding atau guru.

Sebuah negara dikelilingi daratan ditemui di kawasan Eropah Tengah dengan Hungary sebagai bahasa rasmi mereka. Matematik di negara ini dan pendekatan sains masih belum dijelaskan. Ia rumah institut teknologi pertama di dunia. Ia adalah di sini bahawa enjin stim yang pertama di Eropah telah dibina semula pada 1722.

Kursus Undang-undang dalam Undang-undang Eropah di Hungary

1 Hasil dalam Undang-undang Eropah, Hungary Filter

Program Percukaian Antarabangsa dan Eropah

Eötvös Loránd University
Kursus
Sep 2021
<
Separuh masa
30 Jun 2021
English
Kampus

Sukatan pelajaran moden dan progresif direka untuk memberi para pelajar pengetahuan yang diperlukan untuk memahami isu-isu cukai yang berterusan di dunia yang kita tinggalkan. ...

Baca lebih lanjut