$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus Undang-undang dalam Undang-undang Harta Intelek 2022

Undang-undang Harta Intelek berkaitan dengan hak untuk penemuan, reka cipta, reka bentuk, karya sastera, muzik dan seni, perkataan, frasa dan simbol. Yang terdiri daripada Diploma kepada Sijil untuk Kursus, beberapa kursus Undang-undang Harta Intelek memerlukan komitmen masa yang lebih besar daripada yang lain. Apakah faedah daripada kursus dalam Undang-undang Harta Intelek? Pelajar yang mengam… Baca lebih lanjut

Undang-undang Harta Intelek berkaitan dengan hak untuk penemuan, reka cipta, reka bentuk, karya sastera, muzik dan seni, perkataan, frasa dan simbol. Yang terdiri daripada Diploma kepada Sijil untuk Kursus, beberapa kursus Undang-undang Harta Intelek memerlukan komitmen masa yang lebih besar daripada yang lain.

Apakah faedah daripada kursus dalam Undang-undang Harta Intelek?

Pelajar yang mengambil kursus dalam Undang-undang Harta Intelek adalah expertly terlatih untuk memberi nasihat dan membawa ke pengadilan atas perkara-perkara domain awam, hak moral, rahsia perdagangan, paten, hak cipta dan topik-topik penting yang lain.

Yang kerjaya dengan kursus dalam Undang-undang Harta Intelek?

Seorang pelajar mengambil kursus dalam Undang-undang Harta Intelek Graduan pergi untuk bekerja untuk firma undang-undang antarabangsa, Pejabat Harta Intelek, Pertubuhan Perdagangan Dunia, paten dan tanda dagangan peguam, badan-badan PBB pakar, pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan, dan banyak lagi.

Berapa banyak kos untuk mengambil kursus dalam Undang-undang Harta Intelek?

Kos mengambil kursus dalam Undang-undang Harta Intelek mungkin berbeza-beza mengikut bilangan minggu atau waktu kursus, lokasi, pengkhususan dan universiti. Pembiayaan bantuan boleh disediakan untuk pemohon pada skala yang berasaskan merit berasaskan keperluan-atau. Universiti akan menyediakan maklumat yang lebih khusus apabila dikehendaki, yang boleh dihantar dengan mudah dari laman web ini.

Apakah syarat-syarat bagi kursus Undang-undang Harta Intelek?

Prasyarat untuk kursus Undang-undang Harta Intelek berbeza-beza secara meluas. Beberapa memerlukan diploma sekolah menengah, sementara yang lain memerlukan ijazah atau graduan ijazah peringkat. Kursus undang-undang terdiri daripada kuliah diperlukan, kerja kursus dan peperiksaan bertulis.

Mengapa mengambil kursus dalam talian dalam Undang-undang Harta Intelek?

Kursus undang-undang dalam talian adalah satu pilihan untuk profesional atau individu yang bekerja dengan jadual yang sibuk. Kursus undang-undang boleh diambil dalam talian, dengan semua bahan yang diperlukan disediakan secara digital. Banyak universiti dan sekolah-sekolah menawarkan kursus dalam talian Undang-undang Harta Intelek, menghapuskan keperluan untuk perjalanan ke kampus atau korban sembelihan kerja dalam satu pekerjaan semasa.

Bagaimana untuk mendaftar dalam kursus Undang-undang Harta Intelek?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Central Law Training

undang-undang harta telah berubah secara mendadak pada tahun-tahun kebelakangan ini, dengan perubahan kepada undang-undang yang berkenaan dengan pembentukan kontrak untuk penj ... +

undang-undang harta telah berubah secara mendadak pada tahun-tahun kebelakangan ini, dengan perubahan kepada undang-undang yang berkenaan dengan pembentukan kontrak untuk penjualan tanah, pengenalan Jaminan tajuk, Akta Pendaftaran Tanah baru dan kaedah-kaedah yang disertakan; dan perubahan ini belum selesai dengan cadangan untuk melanjutkan conveyancing elektronik dan kemungkinan perkembangan lanjut berkaitan dengan pendaftaran tanah. -
Kursus
Sepenuh Masa
Separuh masa
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online