LAWSTUDIES

2 Kursus Undang-undang dalam Undang-undang dan Peraturan 2021

Apakah kursus dalam Undang-undang dan Peraturan?

Undang-undang dan Peraturan-peraturan pengajian boleh menyelidiki beberapa mata pelajaran dan bidang akademik, termasuk paralegal, kepolisan dan perlindungan, kesihatan dan hak asasi manusia, undang-undang analisis, bantuan pentadbiran undang-undang dan banyak lagi. Kursus-kursus dalam Undang-undang dan Peraturan datang dalam pelbagai bentuk, termasuk diploma, sijil dan lain-lain jenis kursus.

Apakah faedah-faedah mengambil kursus dalam Undang-undang dan Peraturan?

Satu kursus Undang-undang dan Peraturan-peraturan boleh memberi beberapa faedah kepada pelajar. Mereka boleh memberi peluang untuk menambah kredit diperlukan, kelayakan atau kemahiran yang diperlukan untuk program undang-undang lagi. Kursus undang-undang juga boleh menyediakan pembangunan peribadi atau profesional untuk profesional undang-undang atau mereka yang bekerja di bidang lain berterusan.

Berapa banyak kos untuk mengambil kursus dalam Undang-undang dan Peraturan?

Kos kursus dalam Undang-undang dan Peraturan-peraturan boleh berbeza secara meluas berdasarkan program, sekolah dan lokasi. Selain itu, kursus dalam Undang-undang dan Peraturan-peraturan berbeza dalam jangka masa mereka, yang juga boleh mempengaruhi harga tuisyen. Undang-undang dan Peraturan-peraturan kursus boleh berlangsung antara satu minggu hingga empat tahun.

Mengapa mengambil kursus dalam talian dalam Undang-undang dan Peraturan?

Sesetengah Undang-undang dan Peraturan-peraturan kursus yang ditawarkan dalam talian. Ini memberi peluang kepada pelajar untuk mendapatkan kelayakan undang-undang tanpa perlu berulang-alik ke kampus tetap.

Apakah syarat-syarat untuk Kursus-kursus dalam Undang-undang dan Peraturan?

Prasyarat untuk Undang-undang dan Peraturan kursus bergantung kepada program dan sekolah. Beberapa memerlukan ijazah Sarjana Muda atau ijazah dalam Undang-undang sementara yang lain mungkin memerlukan hanya pendidikan menengah atau ijazah pos-menengah dalam mata pelajaran yang berbeza.Dalam Undang-undang dan Peraturan kursus, pelajar akan dijangka menyiapkan kerja kursus, peperiksaan dan kadang-kadang untuk mengambil bahagian dalam pengalaman kerja amali.

Apakah jenis kerjaya yang boleh anda harapkan dengan Kursus Undang-Undang dan Peraturan?

Kursus-kursus dalam Undang-undang dan Peraturan menyediakan pelajar peluang kerjaya sebagai Paralegal atau Pembantu Tadbir Undang-undang. Kelayakan dan kemahiran yang diperolehi daripada kursus dalam Undang-undang dan Peraturan juga boleh digunakan kepada undang-undang kerjaya mengamalkan. Selain itu, golongan profesional di luar sektor undang-undang boleh mendaftar dalam Undang-undang dan Peraturan kursus untuk menambah kepakaran undang-undang kepada senarai kelayakan profesional. Baca lebih lanjut mengenai kursus-kursus dalam Undang-undang dan Peraturan di bawah.

2 Hasil dalam Undang-undang dan Peraturan Filter

Bar Practice Bar (BPC) - sepenuh masa

The University of Law Postgraduate Programmes
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
8&nbsp;-&nbsp;9 bulan
English
Kampus

Sekiranya anda mempunyai ijazah undang-undang atau GDL dan ingin melatih sebagai seorang peguam, Kursus Praktik Bar kami (sebelum ini Kursus Latihan Profesional Bar - BPTC) di ...

Baca lebih lanjut

Kursus Amalan Bar (BPC) - sambilan

The University of Law Postgraduate Programmes
Kursus
<
Separuh masa
<
20 bulan
English
Kampus

Sekiranya anda mempunyai ijazah undang-undang atau GDL dan ingin melatih sebagai seorang peguam, Kursus Praktik Bar kami (sebelum ini Kursus Latihan Profesional Bar - BPTC) di ...

Baca lebih lanjut