LL.M dalam Perdagangan

Umum

Penerangan Program

Cabaran-cabaran baru dicipta oleh pertumbuhan perdagangan elektronik, produk dan perkhidmatan baru, dan peningkatan jenayah siber setiap hari. Asas IP kuat kami telah membolehkan kami memperluaskan jangkauan perdagangan dan teknologi kami.

Disokong oleh asas IP yang kuat dari Undang-Undang UNH, program Perdagangan dan Teknologi dibina di persimpangan perniagaan dan undang-undang untuk menangani isu-isu undang-undang yang berkembang yang dihadapi perniagaan baru dan e-dagang dalam era ekonomi maklumat global.

Kursus pakar fakultas kursus untuk peristiwa dan perkembangan semasa, dan program ini menawarkan fleksibiliti untuk menyesuaikan objektif kerjaya setiap pelajar. Kerja kursus menangani bidang undang-undang yang berkembang pesat, seperti maklumat jenayah siber dan maklumat peribadi pengguna.

Program ini hanya tersedia dalam format kediaman. Keperluan kredit: 24 kredit, atau 30 kredit untuk calon tanpa ijazah undang-undang. Program ini hanya tersedia sepenuh masa, dan mesti selesai dalam tempoh 12 bulan.

Keperluan Am

Untuk disyorkan untuk LL.M. ijazah semua calon mesti berjaya menyelesaikan jumlah minimum kredit, menyelesaikan kursus yang diperlukan, memenuhi keperluan sekolah atau keperluan pendaftaran yang berterusan, memenuhi semua kewajiban kewangan kepada Undang-undang UNH, dan mematuhi Undang-undang Pelaksanaan Hukum UNH. Kecuali dinyatakan sebaliknya, semua peraturan dikenakan kepada LL.M. calon tanpa mengira program di mana mereka mendaftar.

Kredit Diperlukan

 1. Bilangan Kredit untuk memperoleh ijazah. LL.M. calon mesti berjaya menyelesaikan sekurang-kurangnya 24 kredit (24) dari pemilihan kursus yang diperlukan dan elektif. Mereka LL.M. Calon yang diterima tanpa ijazah undang-undang mestilah menyelesaikan tiga puluh (30) kredit dari pemilihan kurikulum yang diperlukan dan elektif.
 2. Jumlah Maksimum Kredit
  1. Kediaman LL.M. calon tidak boleh mendaftar dalam lebih daripada 17 kredit setiap semester akademik.
  2. LL.M.M. dalam talian calon tidak boleh mendaftar dalam lebih daripada 12 kredit setiap semester akademik atau 12 kredit dalam tempoh musim panas.
  3. LL.M. Kediaman Terhad. calon tidak boleh mendaftar lebih dari 12 kredit apabila mereka berada di tempat tinggal. Selepas itu, pendaftaran kredit maksimum mereka sama seperti LL.M dalam talian. calon.
 3. Maksimum Jumlah Kredit Calon Boleh Mencuba
  1. Kediaman LL.M. calon yang memegang ijazah undang-undang boleh mencuba, sebagai sebahagian daripada kredit 30 kredit mereka.
  2. Kediaman LL.M. calon yang tidak memegang ijazah undang-undang boleh mencuba, sebagai sebahagian daripada kredit mereka sebanyak 36 kredit.
  3. Kredit tambahan boleh diambil pada kadar semasa / kredit jika calon menghendaki, tertakluk kepada batasan kredit semester yang dinyatakan di atas dalam (a) hingga (c).
  4. LL.M.M. dalam talian calon boleh mencuba tidak melebihi 28 kredit.
  5. LL.M. Kediaman Terhad. calon boleh mencuba tidak melebihi 28 kredit.
Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of New Hampshire Franklin PIerce School of Law is an intimate, innovative law school, committed to developing students who enjoy challenging dialogue from the first moments of orientati ... Baca lebih lanjut

The University of New Hampshire Franklin PIerce School of Law is an intimate, innovative law school, committed to developing students who enjoy challenging dialogue from the first moments of orientation, embrace practice-based learning, and stand ready to join the ranks of alumni who are global leaders in intellectual property, general practice, public interest and social justice, and commerce and technology. Baca Ringkas