LL.M dalam Undang-undang Perniagaan

Umum

Penerangan Program

LL.M dalam Undang-undang Perniagaan

Hidup dan belajar di Brooklyn, hab budaya dan inovasi yang sentiasa berkembang. Brooklyn Law School terletak hanya beberapa minit dari Wall Street, pusat kewangan antarabangsa dan Silicon Alley, hab untuk permulaan teknologi. Melibatkan diri dalam persekitaran pembelajaran dunia nyata di mana LL.M. pelajar berkembang baik secara profesional dan peribadi.

Terletak hanya beberapa minit dari Wall Street, pusat kewangan antarabangsa, Brooklyn Law School adalah tempat yang ideal untuk mempelajari evolusi amalan perniagaan. Fakulti undang-undang perniagaan yang terkenal kami merangkumi kedua-dua ahli lama dengan akar yang mendalam dalam komuniti undang-undang perniagaan dan cendekiawan muda yang cemerlang di canggih disiplin. Kursus asas kami menyediakan asas menyeluruh dalam cara undang-undang mengawal organisasi, dari perniagaan kecil dan syarikat swasta untuk syarikat-syarikat korporat yang besar dengan banyak anak syarikat dan sekutu. Pelbagai kursus kursus lanjutan, termasuk seminar dan kursus khusus, memberi peluang kepada pelajar untuk menyelidiki bidang-bidang tertentu dengan lebih mendalam.

Dennis J. Block Centre untuk Kajian Undang-undang Perniagaan Antarabangsa, kini dalam dekad ketiga, menaja pelbagai acara mengenai isu-isu perniagaan kontemporari antarabangsa dan menarik sarjana dan pengamal berpengaruh ke Sekolah Undang-undang. Di samping itu, Pusat Pengajian Undang-undang dan Peraturan Perniagaan baru menyatukan program undang-undang perniagaan dan undang-undang komersial yang sedia ada di Sekolah Undang-undang dengan menyediakan forum untuk beasiswa yang menawarkan perspektif baru dan penyelesaian kepada, undang-undang perniagaan dunia dan isu pengawalseliaan sebenar.

119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. pelajar di Brooklyn Law School mempunyai pilihan untuk menumpukan kursus mereka di Undang-undang Amerika Umum, Undang-Undang Perniagaan, Undang-Undang Harta Intelek, atau Undang-Undang Pelarian dan Imigresen. The LL.M. kurikulum menyediakan peguam terlatih di luar negara dengan pengetahuan yang diperlukan untuk menguasai wacana undang-undang AS dan untuk meningkatkan kemahiran mereka untuk amalan di negara asal mereka. LL.M. kami program memenuhi keperluan untuk duduk di New York State Bar Exam. Sebagai seorang peguam berlesen dalam pelbagai bidang kuasa, anda akan menjadi peguam global abad ke-21.

Dengan LL.M inovatif kami. program yang disokong oleh lebih daripada satu abad kecemerlangan, kita memenuhi tuntutan dunia baru undang-undang.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Baca Ringkas