Pelajar-pelajar kita mengambil bahagian dalam program berorientasikan masalah perintis yang menentang sempadan tradisi dalam disiplin undang-undang. Sebagai seorang pelajar anda akan meneroka undang-undang dalam pendekatan konteks dalam modul kursus tadbir pelbagai peringkat, kepada pembangunan mampan dan hak asasi manusia, perniagaan dan autonomi swasta. Anda akan perlu untuk berfikir secara kritikal perkaitan kontemporari undang-undang untuk cabaran masyarakat global.

LL.M. ini dalam Undang-undang menawarkan anda peluang untuk bertemu dengan ahli-ahli fakulti dekat dan menjadi sebahagian daripada masyarakat yang berpengertian memperoleh pengetahuan melalui dialog antara budaya.

Program ini bertujuan untuk membangunkan kemahiran penyelidikan anda melalui latihan kemahiran dan melalui pertukaran dengan (kelas pertama) kumpulan penyelidikan modul menyokong kami. Anda akan digalakkan untuk menulis tesis yang boleh diterbitkan dalam jurnal antarabangsa.

Pelajar-pelajar kita menikmati klinik undang-undang yang menyediakan peluang yang unik untuk bekerja dalam projek bersama-sama dengan pengamal.

Anda akan dapat untuk menggunakan peluang yang belajar di tengah-tengah Eropah menawarkan untuk bekerjasama dengan organisasi Eropah dan antarabangsa.

Program ini menawarkan anda untuk mengambil satu semester di luar negara di salah sebuah universiti yang sangat baik di seluruh dunia UAntwerp mempunyai perkongsian dengan.

Program diajar dalam:
  • English
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
922 EUR
EEA: 906 EUR, bukan EEA: 2890 EUR / tahun
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan