ijazah ini sarjana dalam Jerman Undang-undang untuk graduan asing adalah ijazah penyelidikan berfokuskan bagi memberikan kepakaran undang-undang profesional dan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran undang-undang anda.

Tidak seperti bidang-bidang lain, undang-undang adalah unik kepada masyarakat yang membawa mereka keluar, dan oleh itu berbeza dengan ketara dari negara ke negara. Terdapat permintaan yang semakin meningkat bagi pengamal undang-undang yang mempunyai pengetahuan yang mendalam mengenai sistem undang-undang Jerman.

Berlandaskan ijazah undang-undang sebelum diperolehi di luar negara, program ijazah ini memberikan anda kemahiran yang penting dan kepakaran khusus dalam undang-undang Jerman, manakala meletakkan penekanan khas kepada penyelidikan.

Modul Kaedah Saintifik membolehkan anda memanfaatkan kecekapan metodologi dan sistematik yang dibangunkan sepanjang program ijazah semasa menjalankan kemahiran penyelidikan bebas yang anda akan memohon semasa menulis tesis tuan anda, yang menjadi sebahagian daripada program ini.

Keperluan bahasa

Sebagai program ijazah ini adalah Jerman-diajar sepenuhnya, Anda perlu mahir dalam Jerman untuk memohon (di peringkat B2 Rangka Kerja Eropah Bersama Rujukan Bahasa, seperti yang dibuktikan oleh DSH-1 atau sijil bahasa yang setara). Jika anda perlu belajar atau menyempurnakan Jerman pertama anda, anda mungkin berminat untuk persediaan Jerman persembahan bahasa Universiti, Kursus Jerman Passau.

Ciri-Ciri

  • Fakulti Undang-Undang Universiti Passau mempunyai reputasi yang sangat baik di Jerman dan sentiasa mendapat keputusan teratas dalam pelbagai kedudukan universiti - Persekitaran multikultural berikutan orientasi antarabangsa Universiti dan Fakulti Undang-undang khususnya - Kursus Bahasa Jerman Passau menawarkan Kursus bahasa Jerman yang direka khusus untuk pelajar undang-undang, yang terbuka kepada pelajar yang mendaftar di LL.M. program - Menghadiri modul bersama pelajar undang-undang Jerman - Pencapaian akademik terdahulu di universiti-universiti Jerman lain boleh dikira ke arah ijazah

    Peluang Kerjaya

LL.M. Undang-undang Jerman graduan biasanya bekerja di firma-firma undang-undang antarabangsa di negara asal mereka, di mana mereka akan menasihati pelanggan asing mereka mengenai undang-undang Jerman, sama ada secara langsung atau dengan mendapatkan maklumat daripada firma guaman wartawan dan menyampaikan sambutan dalam bentuk yang mudah difahami oleh pelanggan mereka. Salah satu contoh seperti pelanggan akan menjadi perusahaan perniagaan asing yang bercadang untuk menjual barangan atau perkhidmatan di pasaran Jerman.

Begitu juga, apabila anda telah lulus dari program ini, anda boleh menasihati pelanggan Jerman pada sistem undang-undang negara anda, kerana syarikat-syarikat yang berhasrat untuk menubuhkan sebuah anak syarikat di luar negara, misalnya, memerlukan nasihat undang-undang dalam banyak isu, seperti memilih bentuk undang-undang yang betul, undang-undang cukai, peraturan-peraturan pekerjaan dan sebagainya.

Selain menyampaikan kepakaran yang berkaitan dengan kerja yang penting, program ijazah ini juga melayakkan anda untuk kajian kedoktoran - di Universiti Passau atau di fakulti undang-undang lain universiti Jerman atau sememangnya asing. Sebagai mahir dalam kedua-dua sistem undang-undang yang berbeza, anda mungkin, misalnya, melibatkan diri dalam penyelidikan undang-undang perbandingan.

Program diajar dalam:
  • Jerman

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh University of Passau »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
2 - 3 
Sepenuh masa
Price
72 EUR
EUR 72 setiap semester untuk perkhidmatan pelajar & pas bas
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

University of Passau image film