LL.M. dalam Undang-undang Amerika dan Transnasional (Dalam Talian)

Umum

Penerangan Program

Dapatkan LL.M.M. di Amerika

Lihat mengapa Persatuan Bar Amerika mengiktiraf University of Dayton School of Law adalah tempat untuk mendapatkan LL.M. dan mengetahui bagaimana anda boleh melakukannya tanpa perlu meninggalkan rumah anda.

Sorotan Program

Bermula pada bulan Januari 2019, University of Dayton School of Law mula menawarkan pilihan secara keseluruhan dalam talian untuk pelajar yang berminat untuk melengkapkan LL.M. ijazah dalam Undang-undang Amerika dan Transnasional.

LL.M.M. Sorotan Program termasuk:

 • Kurikulum tertumpu kepada Undang-undang AS dan Amalan Undang-Undang Amerika Syarikat;
 • Semua kursus yang ditawarkan (100%) dalam talian dalam format tidak segerak, membolehkan pelajar mengakses kandungan kursus pada hari dan masa yang paling sesuai untuk mereka;
 • Tiga semester setahun - bermula pada bulan Januari, Mei, dan Ogos;
 • Dapatkan ijazah dalam sekurang-kurangnya 1 tahun kalendar (tiga semester);
 • LL.M.M. kurikulum sejajar dengan keperluan semasa kedua-dua ujian bar negara California dan Washington *;
 • Biasiswa tunjangan parsial yang murah hati;
 • Bahan bacaan dalam talian percuma termasuk dalam setiap kursus (tiada buku teks diperlukan);
 • Sumber kajian dalam talian tambahan percuma (dapatkan "permulaan permulaan" pada peperiksaan bar);
 • Perkhidmatan Kerjaya Percuma, Kejayaan Akademik, dan sokongan Perpustakaan untuk semua talian LL.M. pelajar;
 • Kursus yang diajar oleh profesor dan pengamal undang-undang yang berjaya, dengan pengalaman mengajar dalam platform dalam talian.

Lawati Soalan Lazim kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Program, Proses Aplikasi, Bar, dan Peluang Kerjaya.

Keperluan kelayakan untuk kemasukan bar berbeza mengikut keadaan. Dayton Law tidak dapat menjamin penerimaan bar. Pelajar bertanggungjawab untuk menghubungi bar negara untuk menentukan kelayakan mereka.

Online LL.M.- Profil Pelajar

Ini LL.M.M. Program rayuan terutamanya kepada graduan sekolah undang-undang yang berpendidikan asing yang berminat untuk:

 • Kerjaya dalam amalan undang-undang global (contohnya, perniagaan, imigresen, perdagangan, pelaburan, IP, dll);
 • Belajar lebih lanjut mengenai undang-undang AS dan amalan undang-undang;
 • Mewujudkan jalan ke kelayakan bar AS;
 • Memperolehi ijazah undang-undang siswazah dari sekolah undang-undang AS yang diiktiraf oleh ABA.

Memandangkan Program ini 100% dalam talian, pelajar boleh memperoleh ijazah mereka dan mengambil langkah seterusnya secara profesional dan akademik, tanpa perlu meninggalkan pekerjaan, rumah, atau keluarga mereka.

Permohonan Percuma

Dayton Law komited kepada pendidikan undang-undang dalam talian yang berpatutan, berkualiti. Hubungi LL.M. Pengurus Program, Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu) untuk mengetahui lebih lanjut mengenai proses permohonan percuma dan penilaian biasiswa awal. Beasiswa tuisyen separa disediakan Bantuan kewangan juga disediakan untuk warga AS dan bukan warganegara yang layak.

Sijil Amalan Undang-Undang Amerika Syarikat

Selain memperoleh LL.M. ijazah, pelajar melengkapkan LL.M.Program dalam masa tiga tahun juga mendapat (tanpa kos tambahan) Sijil Amalan Undang-Undang Amerika Syarikat .

Faedah Sijil Amalan Undang-Undang AS:

 • Membolehkan pelajar mengembangkan kemahiran dan pengetahuan mereka dalam bidang undang-undang tertentu tanpa memerlukan masa tambahan atau tuisyen.
 • Menjadikan pelajar lebih mudah dipasarkan kepada majikan dan pelanggan dengan menyediakan kepercayaan yang membuktikan kecekapan, komitmen dan latihan mereka.
 • Memastikan pelajar menerima pengiktirafan bagi kejayaan kursus pengajian yang berjaya.

Bar Exam- California dan Washington

Kursus-kursus dalam talian terbuka kepada kedua-dua peguam AS dan asing yang dididik dan direka terutamanya untuk graduan undang-undang berpendidikan asing yang ingin mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai undang-undang AS dan amalan undang-undang AS serta jalan yang berpotensi untuk kelayakan bar.

Pelajar memperoleh asas pengetahuan yang kukuh dalam bidang undang-undang yang paling biasa diuji pada peperiksaan bar serta pengalaman praktikal dalam jenis penulisan undang-undang dan komunikasi yang diuji pada pemeriksaan bar dan digunakan dalam amalan undang-undang Amerika Syarikat. Kurikulum dalam talian adalah sejajar dengan keperluan semasa di kedua-dua pemeriksaan bar negeri California dan Washington .. *

Keperluan kelayakan untuk kemasukan bar berbeza mengikut keadaan. Dayton Law tidak dapat menjamin penerimaan bar. Pelajar bertanggungjawab untuk menghubungi bar negara untuk menentukan kelayakan mereka.

Format Fleksibel, Asynchronous

Semua kursus ditawarkan dalam format online asynchronous selama tiga semester setahun (Kejatuhan, Musim Semi, Musim Panas). Graduan dari sekolah undang-undang yang diiktiraf bukan ABA (termasuk peguam berpendidikan asing) yang memegang ijazah pertama dalam undang-undang atau setaraf diperlukan untuk menyelesaikan 12 kursus (30 kredit) untuk memperoleh LL.M. ijazah. Berdasarkan ketersediaan dan penjujukan kursus, pelajar boleh menyelesaikan 30 kredit dalam sekurang-kurangnya setahun (3 semester).

Bahan bacaan boleh didapati, dalam talian dan secara percuma, dalam setiap kursus. Untuk merangsang perbincangan kelas dan pertukaran ide, setiap kursus juga termasuk komponen interaktif, termasuk jam pejabat mingguan, Papan Perbincangan, Pengumuman, sesi semakan dalam talian dan banyak lagi!

Kursus Dalam Talian: (12 Kursus-Kredit Jumlah 30)

Kursus Teras - Kredit

Harga

The University of Dayton School of Law meminjam tuisyen setiap jam kredit berbanding setahun akademik. Kos per jam kredit untuk tahun akademik 2019-2020 ialah $ 1,207. Biasiswa Tuisyen Separa Tersedia - Hubungi LL.M. Pengurus Program Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu) untuk Penilaian Biasiswa Permulaan percuma.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a ... Baca lebih lanjut

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a Catholic, Marianist institution, the University of Dayton is committed to producing graduates who uphold the highest professional standards. Baca Ringkas