LL.M. dalam Undang-undang Pelarian dan Imigresen

Umum

Penerangan Program

LL.M. dalam Undang-undang Pelarian dan Imigresen

Hidup dan belajar di Brooklyn, hab budaya dan inovasi yang sentiasa berkembang. Brooklyn Law School terletak hanya beberapa minit dari Wall Street, pusat kewangan antarabangsa dan Silicon Alley, hab untuk permulaan teknologi. Melibatkan diri dalam persekitaran pembelajaran dunia nyata di mana LL.M. pelajar berkembang baik secara profesional dan peribadi.

Dalam masa yang semakin globalisasi dan kebimbangan mengenai isu-isu keselamatan negara, pelarian dan undang-undang imigresen tidak pernah menjadi lebih penting lagi. Fakulti undang-undang pelarian dan imigresen kami termasuk para ulama, pembuat dasar, dan pengamal yang telah memberikan sumbangan besar kepada bidang itu, termasuk dalam bidang undang-undang suaka, undang-undang pelarian, dan undang-undang hak asasi manusia antarabangsa. Pakar-pakar ini mengajar dan mengamalkan latar belakang New York City, hab amalan imigresen dan rumah kepada dua mahkamah imigresen, dua pejabat suaka, dan salah satu kaunter imigresen Circuit Court paling sibuk di negara ini.119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. pelajar di Brooklyn Law School mempunyai pilihan untuk menumpukan kursus mereka di Undang-undang Amerika Umum, Undang-Undang Perniagaan, Undang-Undang Harta Intelek, atau Undang-Undang Pelarian dan Imigresen. The LL.M. kurikulum menyediakan peguam terlatih di luar negara dengan pengetahuan yang diperlukan untuk menguasai wacana undang-undang AS dan untuk meningkatkan kemahiran mereka untuk amalan di negara asal mereka. LL.M. kami program memenuhi keperluan untuk duduk di New York State Bar Exam. Sebagai seorang peguam berlesen dalam pelbagai bidang kuasa, anda akan menjadi peguam global abad ke-21.

Dengan LL.M inovatif kami. program yang disokong oleh lebih daripada satu abad kecemerlangan, kita memenuhi tuntutan dunia baru undang-undang.

Tarikh Akhir Kemaskini Disember 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Baca Ringkas