LL.M. dalam Undang-undang Pelarian dan Imigresen

Hidup dan belajar di Brooklyn, hab budaya dan inovasi yang sentiasa berkembang. Brooklyn Law School terletak hanya beberapa minit dari Wall Street, pusat kewangan antarabangsa dan Silicon Alley, hab untuk permulaan teknologi. Melibatkan diri dalam persekitaran pembelajaran dunia nyata di mana LL.M. pelajar berkembang baik secara profesional dan peribadi.

Dalam masa yang semakin globalisasi dan kebimbangan mengenai isu-isu keselamatan negara, pelarian dan undang-undang imigresen tidak pernah menjadi lebih penting lagi. Fakulti undang-undang pelarian dan imigresen kami termasuk para ulama, pembuat dasar, dan pengamal yang telah memberikan sumbangan besar kepada bidang itu, termasuk dalam bidang undang-undang suaka, undang-undang pelarian, dan undang-undang hak asasi manusia antarabangsa. Pakar-pakar ini mengajar dan mengamalkan latar belakang New York City, hab amalan imigresen dan rumah kepada dua mahkamah imigresen, dua pejabat suaka, dan salah satu kaunter imigresen Circuit Court paling sibuk di negara ini.119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. pelajar di Brooklyn Law School mempunyai pilihan untuk menumpukan kursus mereka di Undang-undang Amerika Umum, Undang-Undang Perniagaan, Undang-Undang Harta Intelek, atau Undang-Undang Pelarian dan Imigresen. The LL.M. kurikulum menyediakan peguam terlatih di luar negara dengan pengetahuan yang diperlukan untuk menguasai wacana undang-undang AS dan untuk meningkatkan kemahiran mereka untuk amalan di negara asal mereka. LL.M. kami program memenuhi keperluan untuk duduk di New York State Bar Exam. Sebagai seorang peguam berlesen dalam pelbagai bidang kuasa, anda akan menjadi peguam global abad ke-21.

Dengan LL.M inovatif kami. program yang disokong oleh lebih daripada satu abad kecemerlangan, kita memenuhi tuntutan dunia baru undang-undang.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Brooklyn Law School »

Tarikh Akhir Kemaskini Julai 30, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2020
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
1,993 USD
setiap jam kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2020
End Date
Mei 2021
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Mei 2021

Your LL.M. at Brooklyn

Welcome