LL.M. dalam undang-undang Amerika

Umum

Penerangan Program

LL.M. anda di Brooklyn - Episenter Inovasi dan Kebudayaan

Hidup dan belajar di Brooklyn, hab budaya dan inovasi yang sentiasa berkembang. Brooklyn Law School terletak hanya beberapa minit dari Wall Street, pusat kewangan antarabangsa dan Silicon Alley, hab untuk permulaan teknologi. Melibatkan diri dalam persekitaran pembelajaran dunia nyata di mana LL.M. pelajar berkembang baik secara profesional dan peribadi.

117857_brooklawllm.png

LL.M. pelajar di Brooklyn Law School mempunyai pilihan untuk menumpukan kursus mereka di Undang-undang Amerika Umum, Undang-Undang Perniagaan, Undang-Undang Harta Intelek, atau Undang-Undang Pelarian dan Imigresen. The LL.M. kurikulum menyediakan peguam terlatih di luar negara dengan pengetahuan yang diperlukan untuk menguasai wacana undang-undang AS dan untuk meningkatkan kemahiran mereka untuk amalan di negara asal mereka. LL.M. kami program memenuhi keperluan untuk duduk di New York State Bar Exam. Sebagai seorang peguam berlesen dalam pelbagai bidang kuasa, anda akan menjadi peguam global abad ke-21.

Dengan LL.M inovatif kami. program yang disokong oleh lebih daripada satu abad kecemerlangan, kita memenuhi tuntutan dunia baru undang-undang.

117858_LLM_composite.jpgSambungkan di New York City, Episenter Kewangan dan Inovasi

Undian # 2 Keseluruhan Keseluruhan LL.M. Program di New York Law Journal

Brooklyn Law School LL.M. 's program telah dimasukkan ke dalam Hall of Fame "Best of" Law Journal New York untuk mengundi sama ada # 1 atau # 2 Best General LL.M. Program lima tahun berturut-turut. Program kami direka untuk membantu peguam yang dilatih di luar negara untuk menerokai undang-undang AS, berhubung dengan peguam antarabangsa lain, fakulti kelas dunia kami, dan lebih 23,000 alumni. Hubungan ini dibina melalui LL.M. kerja pelajar di klinik, projek luar negeri, dan pro bono kami, dan dalam komuniti ekstrakurikulum yang kami buat. Brooklyn Law School telah mencipta satu program unik yang membantu para graduan mengembangkan rangkaian yang mereka perlukan untuk memajukan pendidikan dan kerjaya undang-undang mereka.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Baca Ringkas