Baca keterangan rasmi

BAC menawarkan Program Ijazah Pemindahan UK yang sangat popular di mana pelajar diberi pilihan untuk melengkapkan 1 2 (1 tahun di BAC di Malaysia dan 2 tahun di Universiti UK rakan kongsi) atau 2 1 (2 tahun di BAC di Malaysia dan 1 tahun di Universiti UK rakan kongsi) bergantung kepada keutamaan mereka dan BAC menghantar di wilayah 600 hingga 700 pelajar setahun untuk melengkapkan tahun terakhir mereka di United Kingdom. Sekiranya ada institusi lain yang memberi pilihan kepada pelajar untuk mengakses banyak universiti yang banyak untuk meneruskan tahun terakhir mereka dan terbaik semua pelajar menerima ijazah kelayakan UK yang diiktiraf tetapi membayar harga Malaysia, bukan yuran UK yang boleh menjimatkan lebih daripada 70% di UK kos!

Setelah program selesai, para pelajar akan dianugerahkan ijazah LLB (Kepujian) yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dari universiti rakan kongsinya yang dipilih. Pelajar boleh memilih pelbagai derajat yang ditawarkan oleh pelbagai universiti terkemuka seperti universiti Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull, dan Hertfordshire.

Program Ijazah Pemindahan BAC (Undang-Undang) UK telah diakreditasi sepenuhnya oleh Agensi Kelayakan Malaysia (MQA) dan Lembaga Peringkat Akademi Bersama UK (JASB). Oleh itu, pelajar lulus dengan ijazah dari universiti rakan kongsi akan diberi status Kelayakan UK, menjadikan mereka layak untuk Kursus Latihan Profesional Bar (BPTC). Individu yang berhasrat mengamalkan undang-undang dengan ijazah ini boleh memulakan sama ada BPTC di UK atau Sijil Amalan Undang-undang (CLP) di Malaysia (jika Residen Malaysia atau Malaysia) atau pensijilan yang bersamaan di negara mereka sendiri.

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Brickfields Asia College »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
2 - 3 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
8,900 USD
Yuran tuisyen yang kompetitif (Biasiswa)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Jan. 2020
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Jan. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date