Ambil langkah pertama anda menjadi kerjaya undang-undang yang bermanfaat. The Derby LLB menawarkan pengajaran berkualiti tinggi, kemudahan kelas pertama dan pembelajaran dunia sebenar. Dengan kecemerlangan dalam amalan undang-undang di terasnya, ia membuka jalan bagi anda untuk melayakkan diri sebagai peguamcara atau peguamcara.

Kenapa pilih kursus ini?

Sebagai 'ijazah undang-undang yang memenuhi syarat' - memenuhi kriteria Lembaga Tatatertib Lembaga Pengarah dan Peguamcara - Derby LLB adalah asas penting untuk mengamalkan undang-undang secara profesional. Graduan kami sangat dicari kerana kemahiran praktikal mereka yang kuat disokong oleh kekakuan akademik.

Adakah kursus ini untuk anda?

Kami menyampaikan pendidikan undang-undang sarjana secara menyeluruh supaya anda boleh membina semua kemahiran penyaluran utama. Modul pilihan yang luas bermakna anda boleh pakar dalam undang-undang perubatan, antarabangsa, keluarga, pekerjaan atau sosial dan awam.

Bagaimana anda akan belajar

Anda akan mendapat pengalaman praktikal yang substansial dalam merangka, advokasi, wawancara, rundingan dan penyelidikan berasaskan masalah. Kami menawarkan kemudahan kajian yang mengagumkan, termasuk bilik sidang dan suite temu bual yang meniru tetapan kehidupan sebenar.

Peluang dan pengalaman

Perkongsian profesional kami membuka pintu untuk anda untuk mendapat manfaat daripada peletakan dan latihan, pengaudaraan kehakiman dan bimbingan oleh peguam yang ditubuhkan. Melalui projek 'pro bono' anda juga boleh membantu orang yang merasa sukar untuk mengakses keadilan.

Kerjaya dan kebolehpasaran

Jika anda ingin menjadi peguamcara atau peguam, Derby LLB menyediakan anda untuk peringkat seterusnya latihan. Graduan kami memegang peranan dalam Perkhidmatan Pendakwaan Crown, amalan persendirian, pusat mahkamah dan undang-undang. Lain-lain menggunakan kelayakan sebagai batu loncatan untuk kerjaya dalam perbankan, industri dan pendidikan.

Program diajar dalam:
  • English
University of Derby
Tarikh Akhir Kemaskini Og 2, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Sep 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
9,250 GBP
UK / EU setahun (2019/20). Fi antarabangsa £ 13,250 setahun (2019/20)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date