Kategori Popular

Program LLB

LLB Program Satu LLB, atau Ijazah Sarjana Muda Undang-undang, adalah ijazah undang-undang yang profesional dianugerahkan selepas tamat pengajian sarjana muda. Di kebanyakan negara, memegang LLB dengan akreditasi tambahan, membenarkan amalan undang-undang. Program LLB memberikan pelajar pemahaman yang kukuh undang-undang, serta kemahiran berfikir secara kritikal, analitikal dan strategik perlu bagi bidang undang-undang. Beberapa contoh program LLB adalah dalam sektor undang-undang seperti undang-undang perniagaan, undang-undang Eropah, undang-undang antarabangsa, dan undang-undang jenayah. Sesetengah universiti juga membolehkan pelajar untuk membangunkan program LLB khusus mereka sendiri yang khusus untuk kepentingan profesional mereka. Program LLB biasanya boleh siap dalam 3 atau 4 tahun. Pelbagai program LLB berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat LLB yang paling popular dan Sarjana Muda Undang-undang program yang disenaraikan di bawah.

LLBs baru ditambah

University of Bradford Undergraduate

LLB dalam Undang-Undang

Oktober 8, 2018
Ijazah LLB (Kepujian) kami memberi anda alat undang-undang yang anda perlukan untuk kerjaya sebagai peguam cara atau peguam, dan juga melengkapkan anda untuk pekerjaan di kawasan lain jika anda memilih untuk tidak melanjutkan ke kelayakan profesional dalam undang-undang.

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Undang-undang LLB (program siswazah)

Oktober 15, 2018
Kursus dua tahun ini adalah untuk anda jika anda sudah mempunyai ijazah sarjana dalam subjek bukan undang-undang. Kursus ini memberikan peluang kepada anda untuk belajar tentang undang-undang, baik dalam erti kata tradisional 'berfikir seperti seorang peguam' dan dalam pengertian hukum yang lebih luas sebagai institusi sosial.

Australian National University (ANU) - College of Law

Sarjana Muda Undang-Undang (Kepujian) (LLBHons)

Oktober 3, 2018
The ANU Sarjana Muda Undang-Undang (Kepujian) adalah ijazah sarjana kelas dunia yang diakui. Dengan penghormatan 'dari peringkat permulaan', dari ANU LLBHons memberikan penekanan untuk membangunkan kemahiran serba boleh dalam penyelidikan, analisis dan pemikiran kritikal yang bebas, memberikan anda kelebihan persaingan pada wisuda, dan asas yang kukuh… [+] untuk kajian pascasiswazah. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah LLB?