Kategori Popular

Program LLB

LLB Program Satu LLB, atau Ijazah Sarjana Muda Undang-undang, adalah ijazah undang-undang yang profesional dianugerahkan selepas tamat pengajian sarjana muda. Di kebanyakan negara, memegang LLB dengan akreditasi tambahan, membenarkan amalan undang-undang. Program LLB memberikan pelajar pemahaman yang kukuh undang-undang, serta kemahiran berfikir secara kritikal, analitikal dan strategik perlu bagi bidang undang-undang. Beberapa contoh program LLB adalah dalam sektor undang-undang seperti undang-undang perniagaan, undang-undang Eropah, undang-undang antarabangsa, dan undang-undang jenayah. Sesetengah universiti juga membolehkan pelajar untuk membangunkan program LLB khusus mereka sendiri yang khusus untuk kepentingan profesional mereka. Program LLB biasanya boleh siap dalam 3 atau 4 tahun. Pelbagai program LLB berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat LLB yang paling popular dan Sarjana Muda Undang-undang program yang disenaraikan di bawah.

LLBs baru ditambah

KIMEP University

Sarjana Muda dalam Undang-undang Antarabangsa

Julai 16, 2018
Program Sarjana Muda Undang-Undang Antarabangsa menyediakan pendidikan berkualiti tinggi dalam peraturan undang-undang hubungan antara Negara, hubungan persendirian antara orang asli dan entiti undang-undang, dan hubungan perniagaan antara rakan kongsi mewakili bidang kuasa yang berbeza. Pengetahuan dan kemahiran yang diperolehi ini akan membolehkan… [+] para graduan menjadi peguam yang berkesan di sektor awam dan swasta: Organ-organ negeri, pertubuhan antarabangsa antara kerajaan dan bukan kerajaan, syarikat swasta, dan firma undang-undang dan perundingan. [-]

University of Law Online

Ijazah Undang-undang dalam talian dengan Perniagaan (LLB)

Og 7, 2018
Sebagai pelajar dalam talian, anda akan mempelajari topik perundangan dan perniagaan dan mengembangkan kemahiran kritikal dalam analisis, penyelidikan, penyelesaian masalah dan komunikasi.

London South Bank University

LLB (Kepujian) dalam Undang-Undang Perniagaan

Jun 10, 2018
Mempunyai Ijazah Undang-undang Perniagaan yang berkelayakan yang diiktiraf oleh badan-badan profesional yang mewakili peguam dan barter. Dapatkan pengalaman kerja undang-undang di Klinik Nasihat Undang-undang LSBU. Ditawarkan sepenuh masa.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah LLB?