Kategori Popular

Program LLB

LLB Program Satu LLB, atau Ijazah Sarjana Muda Undang-undang, adalah ijazah undang-undang yang profesional dianugerahkan selepas tamat pengajian sarjana muda. Di kebanyakan negara, memegang LLB dengan akreditasi tambahan, membenarkan amalan undang-undang. Program LLB memberikan pelajar pemahaman yang kukuh undang-undang, serta kemahiran berfikir secara kritikal, analitikal dan strategik perlu bagi bidang undang-undang. Beberapa contoh program LLB adalah dalam sektor undang-undang seperti undang-undang perniagaan, undang-undang Eropah, undang-undang antarabangsa, dan undang-undang jenayah. Sesetengah universiti juga membolehkan pelajar untuk membangunkan program LLB khusus mereka sendiri yang khusus untuk kepentingan profesional mereka. Program LLB biasanya boleh siap dalam 3 atau 4 tahun. Pelbagai program LLB berbeza dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat LLB yang paling popular dan Sarjana Muda Undang-undang program yang disenaraikan di bawah.

LLBs baru ditambah

University of Law Online

Gelar Undang-undang Dalam Talian Dengan Perniagaan

Jun 4, 2018
Sebagai pelajar dalam talian, anda akan mempelajari topik perundangan dan perniagaan dan mengembangkan kemahiran kritikal dalam analisis, penyelidikan, penyelesaian masalah dan komunikasi.

London South Bank University

LLB (Kepujian) Dalam Undang-Undang Perniagaan

Jun 10, 2018
Mempunyai Ijazah Undang-undang Perniagaan yang berkelayakan yang diiktiraf oleh badan-badan profesional yang mewakili peguam dan barter. Dapatkan pengalaman kerja undang-undang di Klinik Nasihat Undang-undang LSBU. Ditawarkan sepenuh masa.

College of Law & Business

LL.B.

Apr. 9, 2018
Kolej Undang-Undang dan Perniagaan menawarkan LL.B global. Sarjana Muda Undang-undang di Israel untuk Pembicara Bahasa Inggeris. Program ini adalah peluang untuk pelajar yang ingin mendapatkan pengalaman antarabangsa dan mempersiapkan diri secara profesional untuk mendapatkan karier yang berjaya dalam undang-undang. Pelajar tinggal di Israel, belajar… [+] bahasa Ibrani, belajar dalam bahasa Inggeris dan Ibrani dan belajar semua yang mereka perlukan untuk mengamalkan undang-undang dalam kedua bahasa. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah LLB?