Filter
Sarjana Muda Undang-undang
Amerika Syarikat Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda Undang-undang di Amerika Syarikat 2019/2020

LLB adalah ijazah yang dianugerahkan kepada individu yang telah menamatkan pendidikan ijazah dalam undang-undang. Dengan perakuan ini, pelajar akan dapat mengamalkan undang-undang dan mengejar kerjaya dalam bidang itu. 

An LLM adalah satu program lepasan ijazah bagi pelajar undang-undang yang ingin latihan lanjutan dan pengetahuan dalam suatu kawasan tertentu. kawasan Pengkhususan mungkin termasuk undang-undang komersial, kewangan, undang-undang hak asasi manusia, undang-undang cukai, dan undang-undang perniagaan antarabangsa.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sarjana Muda Undang-undang di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Park University

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Undang-Undang bertujuan untuk mempersiapkan pelajar untuk berjaya di sekolah undang-undang atau di sekolah siswazah yang membawa kepada kerj ... [+]

Yang Ijazah Sarjana Muda Pengajian Undang-Undang bertujuan untuk mempersiapkan pelajar untuk berjaya di sekolah undang-undang atau di sekolah siswazah yang membawa kepada kerjaya undang-undang. Program ini menekankan pemikiran kritikal, penalaran logik, dan analisis isu-isu undang-undang dan sosial kontemporari, membaca dan menulis. Pelajar magang membolehkan para pelajar melihat aplikasi praktikal pengajian mereka.

Peperiksaan Kanan

Pelajar mesti lulus kedua-dua perkara berikut:

Peperiksaan menyeluruh empat hingga enam jam dalam Sains Politik. - Pemeriksaan komprehensif lisan dalam satu hingga setengah jam dalam Sains Politik. [-]
Amerika Syarikat Parkville Kansas City