Filter
Sarjana Muda Undang-undang
Australia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda Undang-undang di Australia 2020

Dengan mendapatkan LLB, individu dapat mengesahkan kepada majikan semasa dan masa depan yang mereka miliki pemahaman yang komprehensif mengenai kemahiran pemikiran analitikal dan kritikal yang diperlukan oleh seseorang dalam bidang undang-undang.   

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah lanjutan kepada pelajar bidang undang-undang. Ia biasanya direka untuk profesional undang-undang dan pelajar yang ingin menimba ilmu pengetahuan dalam bidang undang-undang yang khusus seperti undang-undang antarabangsa atau cukai.

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Sarjana Muda Undang-undang di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Charles Darwin University

Tujuan utama kursus ini adalah untuk memberi pendidikan undang-undang untuk amalan undang-undang. Dalam konteks itu, kursus ini bertujuan untuk menyediakan pengetahuan te ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (BLAWS)

Lokasi:

Casuarina Kampus Kajian Luar

Tujuan utama kursus ini adalah untuk memberi pendidikan undang-undang untuk amalan undang-undang. Dalam konteks itu, kursus ini bertujuan untuk menyediakan pengetahuan tentang sistem undang-undang dan prinsip-prinsip undang-undang, dan untuk memupuk keupayaan penyelidikan undang-undang, analisis dan komunikasi. Kursus ini juga berkaitan dengan perspektif teori mengenai undang-undang dan menggalakkan penghayatan isu undang-undang yang berkepentingan khas kepada Wilayah Utara, termasuk isu-isu undang-undang Orang Asli.

Graduan undang-undang tidak terhad kepada kerjaya sebagai peguam cara, peguam, pendakwa atau hakim, jika itu bukan cita-cita mereka. Ijazah undang-undang membuka pilihan kerjaya dalam peguam dalaman institusi swasta dan awam, pengajaran, perhubungan industri, tentera, perkhidmatan polis, politik, hak asasi manusia, kastam, imigresen atau apa-apa pekerjaan sektor awam atau swasta di mana pemahaman yang mendalam undang-undang itu akan menjadi satu kelebihan.... [-]

Australia Darwin Sydney Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 8 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Australian National University (ANU) - Law

Sarjana Undang-undang (Kepujian) di ANU adalah sarjana undang-undang sarjana kelas dunia yang disegani di peringkat antarabangsa. ANU adalah universiti terkemuka di Austr ... [+]

Penerangan program

The ANU Sarjana Muda Undang-Undang (Kepujian) adalah ijazah undang-undang sarjana kelas dunia yang disegani di peringkat antarabangsa.

ANU adalah universiti kebangsaan Australia dengan reputasi global dalam undang-undang antarabangsa, berperlembagaan, awam dan swasta. ANU adalah universiti terkemuka di Australia dan menduduki tempat ke-12 di dunia untuk mengkaji undang-undang (QS World Rankings by Subject, 2018).

Sekolah Undang-undang ANU menyediakan pelajar siswazahnya dengan pemahaman yang unik tentang undang-undang dan amalan semasa. Pendekatan pengajaran kami menggabungkan kekuatan akademik dengan kepakaran praktikal. Anda akan mendapat pengetahuan yang mendalam mengenai peranan dan fungsi undang-undang, dan mengembangkan pemahaman yang lebih lanjut mengenai bagaimana pengaruh dan pengaruh undang-undang terhadap hampir setiap aspek dunia kita.... [-]

Australia Canberra
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 10 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu