LAWSTUDIES

5 Sarjana Muda Undang-undang dalam Kriminologi 2020

Bagi mereka yang mengikuti kerjaya dalam undang-undang, Ijazah Sarjana Muda Undang-undang (LLB) membolehkan kebanyakan graduan untuk mengamalkan undang-undang bergantung kepada negara. Kursus kursus akademik meletakkan asas untuk memahami undang-undang dan menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk amalan undang-undang.

Apakah LLB dalam Kriminologi? Kursus memberi tumpuan kepada undang-undang dengan aplikasi dunia sebenar. Pelajar akan belajar asas asas undang-undang dan kriminologi serta etika, konsep undang-undang dan sistem perundangan. Kerja kursus juga mengajar psikologi ulama, hak asasi manusia dan sosiologi untuk menyediakan mereka untuk hidup bekerja dengan minda jenayah. Sesetengah program menawarkan keupayaan untuk belajar di luar negara. Program mengambil masa tiga tahun dan selebihnya selama enam tahun.

Memperoleh kemahiran analisis dan kritikal adalah komponen yang diperlukan, tetapi juga dapat membantu para pelajar di luar tenaga kerja dalam hubungan interpersonal mereka dan keputusan kehidupan umum. Pemahaman yang mendalam tentang undang-undang membantu para peserta program untuk memahami landskap politik umum dan memberikan pemahaman umum terhadap orang lain.

Pelajar perlu menghabiskan masa meneliti kos kedua-dua program LLB yang dipilih dan barangan tambahan, termasuk bilik dan papan. Kos akan berbeza bergantung kepada institusi dan lokasi.

Graduan dengan LLB dalam Criminology telah menjadi peguam jenayah, tetapi ramai yang juga mengejar kerjaya yang bekerja dengan penguatkuasa undang-undang untuk menangkap penjenayah dan menyelesaikan kes-kes. Sesetengah pekerjaan berpotensi termasuk menjadi ahli kriminologi, parole atau pegawai akhlak, detektif polis dan juruteknik sains forensik. Graduan juga memilih untuk meneruskan kerjaya mereka di luar negara, menikmati semua yang ditawarkan oleh masyarakat antarabangsa. Kebanyakan peluang pekerjaan menawarkan lulusan peluang untuk menjaga komuniti selamat dan membantu orang lain.

Pelajar mempunyai pilihan antara arahan di kampus atau fleksibiliti bilik darjah dalam talian untuk menyelesaikan pengajian mereka. Mulakan langkah seterusnya dengan mencari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

5 Hasil dalam Kriminologi Filter

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Kriminologi

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Undang-undang kami dengan Criminology adalah ijazah undang-undang berkelayakan selama tiga tahun. Kursus ini memberi tumpuan kepada topik undang-undang utama dan pelbagai aspe ...

Baca lebih lanjut

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Kriminologi

University of Law Online Undergraduate
LLB
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;6 tahun
English
Online

Belajar bila-bila masa, di mana sahaja, di mana sahaja dengan gelar Undang-Undang LLB (Kepujian) Dalam Talian kami dengan Kriminologi, tersedia sebagai kursus 3, 4 atau 6 tahu ...

Baca lebih lanjut

LLB (Kepujian) QLD - (Arden University)

Ulearn
LLB
Apr. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;4 tahun
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Kawasan Subjek: Kriminologi

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Undang-undang dan Kriminologi

University of Lincoln
LLB
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;6 tahun
English
Kampus

Gabungan ini menawarkan pelajar peluang untuk belajar untuk ijazah undang-undang sementara juga mempunyai peluang untuk mengembangkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai se ...

Baca lebih lanjut

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Kriminologi dengan Tahun Asas

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Undang-undang LLB (Kepujian) kami dengan Kriminologi dengan Tahun Asas adalah ijazah undang-undang yang berkelayakan selama empat tahun. Kursus ini memberi tumpuan kepada topi ...

Baca lebih lanjut