Filter
Sarjana Muda Undang-undang
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda Undang-undang dalam Undang-undang Kewangan 2020

LLB, atau Sarjana Muda Undang-Undang, adalah program sarjana muda untuk pelajar yang ingin mendapatkan pemahaman tentang prinsip umum konsep undang-undang. Program ini sering bertujuan untuk memberikan pelajar dengan penghargaan terhadap kemahiran berfikir analitik dan kritikal.

Apakah LLB dalam Undang-Undang Kewangan? Program ini biasanya memberi tumpuan kepada pendidikan yang berharga kepada profesional masa depan dalam bidang perundangan dan kewangan. Ia mungkin meliputi bidang kajian dua yang berkaitan dengan undang-undang dan bidang kewangan tertentu, seperti perakaunan. Enrollees sering mengambil kelas seperti prinsip undang-undang, undang-undang jenayah dan undang-undang sivil, serta prinsip perakaunan, statistik dan ekonomi am. Kursus, seminar dan kuliah biasanya diajar oleh profesor undang-undang dan ekonomi.

Graduan program ini cenderung menjadi mahir dalam kemahiran komunikasi yang maju, membolehkan mereka mengutarakan maklumat kompleks dengan jelas kepada rakan sekerja, rakan dan rakan sekutu. Mereka sering mendapat asas kukuh dalam prinsip-prinsip ekonomi dan isu-isu undang-undang, mengukuhkan keupayaan mereka untuk bersaing untuk kerjaya yang diingini.

Tempoh program ijazah ini, di mana ia terletak dan jika ia boleh didapati dalam talian, boleh menjejaskan perbelanjaan keseluruhan. Calon pelajar hendaklah melihat pakej bantuan kewangan setiap universiti untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai jumlah kos.

LLB dalam Undang-undang Kewangan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang undang-undang atau kewangan. Graduan sering mencari pekerjaan di bank, institusi kewangan, firma undang-undang, agensi kerajaan dan organisasi masyarakat, atau mereka boleh meneruskan pengajian mereka dengan program ijazah pascasiswazah. Kedudukan profesional untuk graduan biasanya termasuk akuntan, perancang kewangan, penganalisis vendor, pembeli, kerani undang-undang dan kerani kerajaan.

Calon pelajar dalam program ijazah ini boleh memilih dari pelbagai universiti di banyak lokasi. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Undang-undang Kewangan

Independent College Dublin

Ijazah LL.B dalam Undang-undang dengan Perakaunan adalah program ijazah 4 tahun yang menggabungkan disiplin kembar undang-undang dan perakaunan. Ijazah ini akan melibatka ... [+]

Ijazah LL.B dalam Undang-undang dengan Perakaunan adalah program ijazah 4 tahun yang menggabungkan disiplin kembar undang-undang dan perakaunan. Ijazah ini akan melibatkan kajian modul teras yang diperlukan untuk ijazah undang-undang dan yang diperlukan untuk kajian perakaunan. Kelayakan menyediakan latihan yang sangat baik untuk profesional perundangan dan perniagaan.

Ijazah di Independent College Dublin mendapat manfaat daripada sokongan dan sokongan kuat dari Bristol Law School di University of West England, Bristol salah satu sekolah undang-undang terkemuka di United Kingdom. Kursus ini disampaikan oleh sekumpulan guru yang bersemangat dan berpengalaman. Tambahan pula, sifat saiz kelas menggalakkan pendekatan interaktif dan diskursif terhadap kajian undang-undang.... [-]

Ireland Dublin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu